Geto Celovški dvori

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Pestro je v vsakem gosto naseljenem blokovskem naselju - človek prodaja drek. Mislim, dobesedno je opisal prizore s filma Gomora, ki jih sedaj prodaja kot neko težko raziskavo, do katere je prišel samo on. Bullshit na kvadrat.

Koliko je tega na na mesarski?
http://mesarska.mojforum.si/mesarska.html

Verjetno samo kaka tablica vsake tolk časa.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ne poznam omenjene problematike, razen iz govoric pa če kje kaj preberem. Vseeno dvomim, da je tako problematično kot to navaja avtor bloga. V primeru pa da se kaj podobnega dogaja, bo kakšna racija v kratkem, sigurno.

Se pa strinjam, da preveč sociale na enem mestu ni pametna odločitev.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Forum Celovških dvorov

no pri nas na 12-tki še vedno nekdo redno lula v kot dvigala

opozarjam vse ki boste vnašali novo pohištvo naj bo nekdo na straži spodaj in pred stanovanjem saj kradejo pohištvo. Nam so medtem ko smo nosili stvari ukradli izpred stanovanjskih vrat tri velike škatle od omar za dnevno sobo. kradejo pa cigani, ki so tudi naši prvi ( balkonski) sosedje.

Danes je bila pri nas na 16. na obisku tudi policija, saj so nam na veliko vdirali v kleti v -4! Kar sem uspela govort so sosedi, so nam večinoma pokradli smuči. Tudi meni so vzeli smuči, sem pa vesela, da so vsaj kolesa pustili notri.

DONES SMO UGOTOVILI DA SO NAM UKRADLI OTROŠKO KOLO OD LUMPIJA ZANMKE KAWASAKI ZA 4 LETNIKA ZELENE BARVE.PROSIM ČE GDO TAKO KOLO OPAZI NAJ SPOROČI,KER JE MOJ SINE ZELO ŽALOSTEN PA POLICIJI SEM DALA PRIJAVO.

A je še kdo ostal brez radkap v tretji kleti?

rad bi čestital sosedom, ki so ugotovili, da smeti v bistvu sploh ni potrebno odnesti do smetnjakov, ampak se jih lahko pusti pri izhodnih vratih v garaži, ali še bolje - kar pri dvigalu!

MORON, ki je danes izpustil vodo iz treh hidrantov na stopnišču 26-tke, upam da se utopiš v vodi!

Izpostavila bi problem dretja pred blokom v večernih urah. In sicer ne razumem staršev da otroke pustijo zunaj pozno v noč in da vpijejo pred blokom do 23. pa tudi do 24. ure. Da o tistih malo večjih mladostnikih sploh ne govorim, ti so še hujši. Tudi odrasli so po balkonih zelo glasni pozno v noč.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
SOSEDA
ADMINISTRATOR FORUMA

PRIDRUŽEN/-A: 31.08. 2010, 20:41
KRAJ: RAKUŠEVA
PrispevekOBJAVLJENO: 16 JAN 2011 12:53 NASLOV SPOROČILA: Odgovori s citatom
MENI SO LETA NAZAJ POTRKALI NA VRATA STAREGA STANOVANJA IN VPRAŠALI: "IMATE TV SPREJEMNIK?". IZ DRUGE SOBE PA TV NA GLAS... Sad PAČ, SEM REKLA, DA JA, VZELI MOJE PODATKE IN OD TISTEGA DNE PLAČUJEM VSAK MESEC... Sad STRAN VRŽEN DENAR, ČE MENE VPRAŠATE!!! Mad

Zastonj je not, potem ji je pa še RTV škoda plačat.
bonk.gif
Od takih bo imela pa država ful.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
od takih ma največ, beri glas na volitvah

Kaj to jim že na vhodu od jankoviče cifro na roko vpišejo
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Pestro je v vsakem gosto naseljenem blokovskem naselju - človek prodaja drek. Mislim, dobesedno je opisal prizore s filma Gomora, ki jih sedaj prodaja kot neko težko raziskavo, do katere je prišel samo on. Bullshit na kvadrat.

Koliko je tega na na mesarski?
http://mesarska.mojforum.si/mesarska.html

Verjetno samo kaka tablica vsake tolk časa.

Na Mesarski so kolegu vdrli čez atrij v stanovanje, ko ga ni bilo doma. Pobrali laptop, ipad in ostale dražje manjše stvari.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
No, meni, kot "sosedu" CD in staroselcu čez obvoznico, to niti malo ni všeč. Pa tudi če je samo 20% resnice.

No, v meku se zadnje čase kar tare 'sumljivcev'...če si v bloku predlagam, da zbereš pogum pa cekine in si omisliš raje kullo

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
No, meni, kot "sosedu" CD in staroselcu čez obvoznico, to niti malo ni všeč. Pa tudi če je samo 20% resnice.

No, v meku se zadnje čase kar tare 'sumljivcev'...če si v bloku predlagam, da zbereš pogum pa cekine in si omisliš raje antičefur bunker

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
Krasno razmišljanje ja. Kot da je ta cena nekaj, kar si lahko privoščiš mimogrede.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Se vidi da se preveč po šiptariji gibaš, ali pa ti škoduje vročina! Misliš da je Ljubljana velemesto al kaj? To je mal večje naselje poseljeno s čapci!