Ne razumeš me...Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zdajle pa mimo streljaš, kenede?
In na podlagi česa bi živel ta človek, če ne na podlagi elektromagnetnega sevanja? Še amebe ne morejo brez tega.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
ksz...
Tudi če bi magnete postavil v krog (po moje bi moral bit premer kroga kakih 10m, da ni prevelik zavoj), to še vedno ne bi bil perpetuum mobile, ker bi se magneti čez 1000 ali kolikoržepač let razmagnetili, je pa res da so magneti verjetno še najbližje p.m..
Fora je v tem, da tole ni noben način pridobivanja energije. Iz te moke ne bo kruha. Žalostno pa je, da bi to moral futuristic dobro vedeti, glede na to, da je bil na elektro faksu(vsaj tako imam v spominu)Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
ksz...
Tudi če bi magnete postavil v krog (po moje bi moral bit premer kroga kakih 10m, da ni prevelik zavoj), to še vedno ne bi bil perpetuum mobile, ker bi se magneti čez 1000 ali kolikoržepač let razmagnetili, je pa res da so magneti verjetno še najbližje p.m..
pa saj noben noče narediti perperuum mobile.... ampak nov način pridobivanja energije
hjoj da ste eni hecni....
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Iz te moke ne bo kruha. Žalostno pa je, da bi to moral futuristic dobro vedeti, glede na to, da je bil na elektro faksu(vsaj tako imam v spominu)