gentlemenstvo

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz bi na tem mestu gentlemenstva raje vzpostavil šarm. Kdor zna zašarmirati, ne rabi biti gentleman. Čeprav se ta2 pojma velikokrat prekrivata.
wink-1.gif

Sicer pa korl ni ne eno in ne drugo. Edino mogoče wannabe gentleman.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Obožujem gentlemane, sploh če so mi vizualno všeč.
Zdej kaj TOČNO mi je všeč, ne bi znala naštet, skupek nekega uglajenega vedenja, ki mu je prirojeno in se vidi, da tega ne dela nekaj na silo, ampak se mu vidi, da je on TAK in da se ne sili nekaj samo takrat, ko je z mano.
To občudujem.
Recimo zadnjič na večerji je eni stari dami padla torbica s stola, kjer jo je imela obešeno in se je moj spremljevalec sklonil in dami diskretno/hudomušno/kratko povedal, kaj se je zgodilo. Dami se je prav videlo, da ji je bil to višek vljudnosti in ga je gledala kot boga, grrrrr.. No okej, pustmo to.
grin1.gif
Hotla sm povedat, da recimo to mi je znamenje nekega vedenja, ki mi daje vedet, da je dejansko tak.
Odpiranje vrat v lokal -no ja, v lokal naj bi ženska stopila sicer prva kolikor vem, ampak meni je pa rahlo neprijetno če to pade na mene in raje vidim, da gre on prvi. Vrata v avtomobilu -se je že zgodilo ja, da mi jih je odprl parkrat...

Oscar Wilde je rekel: Noben gentleman ni nikoli imel denarja. Noben gentleman ni nikoli telovadil. Gentleman ne gleda skozi okno.

grims-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz bi na tem mestu gentlemenstva raje vzpostavil šarm. Kdor zna zašarmirati, ne rabi biti gentleman. Čeprav se ta2 pojma velikokrat prekrivata.
wink-1.gif

Sicer pa korl ni ne eno in ne drugo. Edino mogoče wannabe gentleman.

ko boš nehal po sebi sklepat, se pa javi.
smirk-1.gif

@dekca dobr veš kaj sm hotu s tem povedat
10.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nič ne sklepam po sebi, v tisto sem prepričan, ker se da zelo lepo razbrati iz tvojega veleumnega pisanja.

Pheh, sklepati po sebi ... Ti si še na nivoju najbolj primitivnih chat for, oz. kar otroškega "to si ti, kaj sem pa jaz??".
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kukr v kkšnih primerih. Načeloma sem vedno gentlemen , odpiram vrata (od avta, al pa bajte) kej častim kdaj kej prnesm , recmo tko dam obleko an. Kukr je. Zej a bonton spada tud sm? Ka če je pa treba rignt recmo peesda pa pač to nardim..tud če je bejba zravn :p

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
1. grisbi in bzz bzz sta "krivi" za nastanek te teme. tako da če bo treba koga pretepst, veste kje se oglasit
grin1.gif

2. ok zdej pa resno. koliko tipov na forumu, upa priznat da je sodeč po svojem obnašanju, že pozabil kaj je to gantleman?
3. pač, ko grem iz faxa, ali pa kjerkoli drugje, je vedno manj takih moških gest. npr gremo na avtobus, vsi se rinejo, nihče pa ne pusti niti ene ženske naprej... npr meni se nikoli ne mudi toliko, da ne bi mogu spustit vsaj par žensk pred sabo. predno se kdo oglasi zakaj ne spustim vseh, dovolj bi bilo če bi vsak samo par žensk spustil.
wink-1.gif

4. je pa to samo ena izmed stvari ki jih lahko moški naredi, da ženski malo polepša dan.
zmaga.gif

ad 1. bzz bzz se ti zahvaljuje, samo se zna sama branit (lahko sklepaš na moj jezik)
ad 2. tipi na forumu lahko rečem da ste prej nesramni kot prijazni in nas na ta način šolate kakšne moramo bit do vas, ne se zj čudit
ad 3. če je pa kak tipček v RL prijazen pa odpre vrata al karkoli je pa že čudež, navadno so to starejši in samo gledam a je to res al sanjam, navadno se nato zahvalim v šoku, mulci ti jih spustijo da se ti nos prlima gor na šipo
cry12bpy.gif

ad 4. ja no par takih malih pozornosti pa imamo mehka kolena (očitno rabite še veeeeeeelik šole da boste to dojel, škoda k je tle na forumu mlajša populacija, tastari bi vam znal nasvete talat)

majči
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
1. grisbi in bzz bzz sta "krivi" za nastanek te teme. tako da če bo treba koga pretepst, veste kje se oglasit
grin1.gif

2. ok zdej pa resno. koliko tipov na forumu, upa priznat da je sodeč po svojem obnašanju, že pozabil kaj je to gantleman?
3. pač, ko grem iz faxa, ali pa kjerkoli drugje, je vedno manj takih moških gest. npr gremo na avtobus, vsi se rinejo, nihče pa ne pusti niti ene ženske naprej... npr meni se nikoli ne mudi toliko, da ne bi mogu spustit vsaj par žensk pred sabo. predno se kdo oglasi zakaj ne spustim vseh, dovolj bi bilo če bi vsak samo par žensk spustil.
wink-1.gif

4. je pa to samo ena izmed stvari ki jih lahko moški naredi, da ženski malo polepša dan.
zmaga.gif

ad 1. bzz bzz se ti zahvaljuje, samo se zna sama branit (lahko sklepaš na moj jezik)
ad 2. tipi na forumu lahko rečem da ste prej nesramni kot prijazni in nas na ta način šolate kakšne moramo bit do vas, ne se zj čudit
ad 3. če je pa kak tipček v RL prijazen pa odpre vrata al karkoli je pa že čudež, navadno so to starejši in samo gledam a je to res al sanjam, navadno se nato zahvalim v šoku, mulci ti jih spustijo da se ti nos prlima gor na šipo
cry12bpy.gif

ad 4. ja no par takih malih pozornosti pa imamo mehka kolena (očitno rabite še veeeeeeelik šole da boste to dojel, škoda k je tle na forumu mlajša populacija, tastari bi vam znal nasvete talat)

majči
wink-1.gif

1. nism te branu, ampak sm reku da nej se pri vama oglasijo če jih kaj moti
tongue-1.gif

2. VL ni enako RL
3. se strinjam, mulci so popolnoma nevzgojeni, kr poglej klošarja
stupid-1.gif

4. če z malenkostjo niso zadovolna, si kej večjega ne zaslužiš. kvečjem šipo v faco
tongue-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38

ad 5. če nisi razumel, začni pri ad 1.
majči

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ksz
zadnjič sem se menla z enim x, pa sva oba šla ven v istem nadstropju iz dvigala, pa me je ful zmotlo, da je on prvi se zrino oz dvigala. Saj nisva v nobeni povezavi, le bežno se poznamo, ampak nekako mi je [censored] izpado, ker je taki egoist bil in me ni iz totega našega lifteka za 4 osebe spusto prvo ven. Pač se kaže osebnost.
Gentlemenstvo izpade čist ql in je fajn,aampak je pa dejstvo, da mora biti moški dovolj samozavesten za tako obnašanje. Sicer pa meni loleki grejo čist na živce. Ded mora met poštimano pri sebi, da je lahko gentleman.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
zmaga.gif

Tvoj IQ je pa še vedno na nivoju absolutne ničle.
cheer.gif

a je še vedno višji od tvojega. ker očitno nimaš pojma o bistvu teme, se lahko odstraniš v svoj retard svet, kjer si svetovni znani psiholog/jebaæ/imaš celo mišice
priden.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:

ad 5. če nisi razumel, začni pri ad 1.
majči

in potem se čudiš da tipi bežijo od tebe?
confused-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, korl, ne gre za to, da ne bi imel pojma o tem, ampak že samo vprašanje se mi zdi malo out. Ja a ni logično, da ženski odpreš vrata, da ti hodiš po zunanji strani pločnika, da ji dajaš določene prednosti ...?? Tisti, ki to nima pošlihtano, za moje pojme ma ni vreden, da bi imel žensko. Vidim pa preveeečkrat, kako kam moški egoistično vstopi prvi (lokal/restavracija ne šteje), ženske pa mrtvo hladno sprejemajo. Ok, če je njim prav, nej jim bo. Jaz vem, da bom vedno odprl ženski vrata in jo spustil prvo notri.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne, korl, ne gre za to, da ne bi imel pojma o tem, ampak že samo vprašanje se mi zdi malo out. Ja a ni logično, da ženski odpreš vrata, da ti hodiš po zunanji strani pločnika,
To samo, če si obetaš kaj od nje. Drugače jo postaviš na zunanjo stran pločnika ... in jo pahneš pod avtobus.
In gremo dalje, potem.
Vi fazani se mate še veliko za naučit...
rolleyes-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
dolgo si rabil, da si našu na netu kaj pomeni tista beseda. samo kaj ko je tvoja realnost čisto drugačna
smirk-1.gif