Geni-I - kupon za popust

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Tut jst lahko senkam kupon, naj mi se javi na ZS kdor potrebuje. Je pa casovno omejeno do 5.5.2011 (do takrat mora novi narocnik podpisati pogodbo z GEN-I)..

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Pokliči 080 1558 in povej, da si "pozabil" dodati kupon. Jaz ti ga pa pošljem. Sigurno se da kaj dogovoriti.
smile-1.gif

LP

sad

Guru
24. avg 2007
21.265
9.892
113
Še manj kot 10 dni do zaključka akcije. Torej, če bi kdo hotel imeti račun za elektriko prvi mesec zgolj 1 EUR, potem pa par % nižjega naj me kontaktira. Kupon je še na voljo. Mora pa biti podpisana pogodba dostavljena do 5.5 na Gen-I, sicer je neveljavno. Obrazec pa se izpolni kar preko neta in v opombo napiše kodo.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Mal povrsen si, evo c/p iz pogojev:
Citat:

-da ta kupec najkasneje do vključno 5. 5. 2011 prodajalcu preko spletne strani www.pocenielektrika.si ali brezplačne telefonske številke 080 1558 sporoči številko, ki jo prebere na tem kuponu,
- da v času trajanja te akcije ta kupec s prodajalcem sklene Pogodbo o oskrbi gospodinjskega odjemalca z električno energijo, pri čemer se za pogodbo sklenjeno v času trajanja te akcije šteje vsaka tista s strani novega kupca podpisana pogodba, ki bo do vključno dne 31.5.2011 v originalu dostavljena prodajalcu po pošti, lahko pa tudi na prodajalčev faks (05 33 17 807) ali na prodajalčev elektronski naslov v skenirani obliki (v primeru dostave po faksu ali elektronski pošti le pod nadaljnjim pogojem: če bo pogodba v originalu naknadno dostavljena prodajalcu vsaj do vključno dne 10. 6. 2011), in sicer bodisi na prodajalčev sedež bodisi v
katerokoli njegovo organizacijsko enoto,

Ocitno folk noce cenejse elektrike.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Sej ne plačujem ampak po porabi :) imam pa ogrevanje na elektriko, tako da bi bil "butast" če bi sedaj menjal
smile-1.gif

Sem zajebal akcijo, ki je bila lanskega decembra

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Ja v tem primeru pa res ja, jaz se tudi grejem in hladim na elektriko pa kar lepo pavšalno plačujem mesečno povprečje glede na letni obračun. Sem se pa sam tudi "nategnil" pri prehodu, ker sem imel mesečni pavšal nekaj čez 50€ (prvi mesec plačal le 1€) pol pa poračun in doplačat še 500€. Sam kaj ko so prejšnji lastniki toliko manj pokurili, jaz pa nepozoren - me je skor kap, ko sem dobil poračun.

sad

Guru
24. avg 2007
21.265
9.892
113
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Mal povrsen si, evo c/p iz pogojev:
Citat:

-da ta kupec najkasneje do vključno 5. 5. 2011 prodajalcu preko spletne strani www.pocenielektrika.si ali brezplačne telefonske številke 080 1558 sporoči številko, ki jo prebere na tem kuponu,
- da v času trajanja te akcije ta kupec s prodajalcem sklene Pogodbo o oskrbi gospodinjskega odjemalca z električno energijo, pri čemer se za pogodbo sklenjeno v času trajanja te akcije šteje vsaka tista s strani novega kupca podpisana pogodba, ki bo do vključno dne 31.5.2011 v originalu dostavljena prodajalcu po pošti, lahko pa tudi na prodajalčev faks (05 33 17 807) ali na prodajalčev elektronski naslov v skenirani obliki (v primeru dostave po faksu ali elektronski pošti le pod nadaljnjim pogojem: če bo pogodba v originalu naknadno dostavljena prodajalcu vsaj do vključno dne 10. 6. 2011), in sicer bodisi na prodajalčev sedež bodisi v
katerokoli njegovo organizacijsko enoto,

Ocitno folk noce cenejse elektrike.
Izgleda so zadevo podaljšali. Namreč ko sem ob začetku akcije poklical na info telefonsko mi je punca rekla, da mora biti pogodba do 5.5 pri njih.

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Ja, res je, podaljsali so akcijo do 30. junija. Glede na to, da Gen-I letos ne bo podrazil, se splaca premisliti o prehodu. Tudi jaz se imam kupone, ce kdo rabi.