lani sem sklenil podobno akcijo in so računi tam tam, skoraj nič razlike....
Pri meni je razlike 1,89€/mesec (67,60€ vs 69,49€). Poraba 209kWh v VT in 254 v MT. V določenem času se nekaj nabere, škoda da ne bi izkoristil.
lani sem sklenil podobno akcijo in so računi tam tam, skoraj nič razlike....
trenutno ima petrol boljso ceno od gen-i. za bomboncek dobis pa se 20 eur za gorivo na petrol kartico. za eno leto bo ...
Petrol ima vezavo, so pa ze imeli tudi bon za 50€ porabit v njihovi spletni...pa za bencin je bilo 30€ par mesecev nazaj, ko sem razmisljal o prestopu...
vezava je za 12 mesecev? in za 12 mesecev garantirajo to ugodnejso ceno. vsaj tako informacijo sem dobil na njihovi kontaktni tel stevilki ...
tole okoli 50 + 30 eur se bomo pa se dodatno pomenili hehe ... to je bilo vzporedno, za 30 goriva in za 50 spletna?
50€ za spletno je bilo nekje poleti, 30€ za gorivo pa jeseni.... skratka zmeraj manj...akciji nista potekali istočasno.
Sem ti ze napisal.
Na osnovi 4 mescev. 7kw imas obracunsko moc, ker imas za 4 mesece imas 28.
Ce pa bi imel enkrat letno poracun bi imel pa 84 kw.
In kaj si zdaj novega povedal? Imaš priložen obračun ... postavke vezane na obračunsko moč se plačajo po kW, zato ima Hanzi 40kW pri poračunu za 4 mesece.obracunska moc ni isto kot poraba. poraba se meri v kWh, obracunska moc pa v kW.
Poglej priponko 25464
razen ce imas zdaj v omarici 40A varovalke ...