Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Cash:
Xiaomi Mi 9T Pro je bil sprva napovedan za začetek poletja, pa je že nekaj časa nazaj bil uradno prestavljen, na police naj bi prišel najkasneje do konca poletja ... Model K20 Pro je sicer že dobavljiv, gre pa za azijsko verzijo 9T Pro modela, a pri K20 Pro posledično ni Global verzije, se pravi brez podpore B20 LTE omrežju, ki se uporablja v Slo, jezik le angleščina in kitajščina, ni prednaloženih Google storitev (GooglePlay) itd. Skratka, se splača počakat na Mi 9T Pro verzijo ...
Jabe:
Mi 9T je alternativni model iz Mi9 linije, medtem ko ohranja večino pomembnih lastnosti flagship telefona (dizajn, kvaliteta materialov, izdelave, AMOLED zaslon, kamera na praktično enakem Mi9 nivoju), ima namesto flagship procesorja SD855, malo manj zmogljiv (cca. 30%) procesor srednjega ranga SD730, po drugi strani pa ponuja povsem brezrobi dizajn brez zareze, z motorizirano kamero, sicer nekoliko višjo težo, večjo 4000mAh baterijo in podobno, mogoče za las nižjo ceno.
Potem pa prihaja še model Mi CC9 in CC9e (malo manjši CC9), ki bo malo cenejši, naj bi imel eno najboljših Selfie kamer na trgu in še malo večjo 4030mAh baterijo, skoraj enak dizajn kot Mi9 z AMOLED zaslonom, a še malo manj zmogljivim SD710 procesorjem. Neuradno naj bi bila Global verzija omenjenega modela Mi A3 (naslednik Mi A2 modela) Android One operacijskim sistemom ...
Tomsonman, ne vem aliu kaj narobe delam ampak reco na banggood sem že vpsioval kodo in je prostor za vpis in prime. Tule na Gearbestu pa sem probal že par izdelkov pa sploh tudi kasneje ko so že v košarici, ne najdem polja, kjer bi lakh sploh kako kodo vpisal.
Npr FIMI A3 ne gre. A tebi uspe vpisati kodo ?
Le v primeru da izbereš Checkout with PayPal mislim da ni opcije, sicer pa ali Buy Now ali Add to Chart in nato Proceed to Checkout je spodaj opcija (prazno polje) kjer lahko izbereš tudi Use Coupon, vpišeš kodo in Appy.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.