Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik leni pravi:
Jest bi biu pa zlo esel če bi mi kdo podaril al pa povedu kje lahko najdem 2000€, lahko pa mi tud kar nakažete na tekoči račun.... Jest bom tud zlo veseu če mi lohk pomagate
A ti je tolk težko malce nazaj pogledat na prvi strani je mislim da tretja objava, te teme. Je pa še ena tema prav tako za P1 kjer so natančna navodila, samo malce moraš pogledat forum. Lahko pa mi daš 2000€ kolikor mi jih ta trenutek manjka pa ti bom vse jaz naredil kar se tiče P1 in Garmina.
Jest bi biu pa zlo esel če bi mi kdo podaril al pa povedu kje lahko najdem 2000€, lahko pa mi tud kar nakažete na tekoči račun.... Jest bom tud zlo veseu če mi lohk pomagate
zdravo! Imap se p990 i. naložil sem si garmina xt mobile naredil vse po navodilih odkodiral karte. imam pa problem, ki ga ne znam rešit. Nikakor mi noče prepoznati bt gps od wayfinderja. Probam na wisipilot in mi dela probacvam že toliko časa, da mi bo žena dala odpoved. Če kdo ve v čem je problem prosim za pomoč!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.