Garmin XT - 5.00.10 - zamik pozicije

zoko

Zelenc'
6. dec 2008
6
0
1
Citat:
Uporabnik svd pravi:
Na N95 8GB se namestil Garmin XT 5.00.10 (prej sem imel 4.20.00). Sedaj sem opazil da mi prikaz pozicije zaostaja. Ali kdo ve, če de da to odpravit. Hvala za nasvet in lep pozdrav!
evil.gif

TEŽAVE PRI VERZIJI 5 JE ZAOSTAJANJE ZARADI NALOŽENIH CUSTOM POI V MAPI POI.JAZ IMAM CCA.1.5MB IN ZAOSTAJA CCA.4-5 SEKUND.Z ZMANJŠEVANJEM VELIKOSTI POI JE TUDI ZAOSTAJANJE MANJŠE.KO PA IZBRIŠEMO POI FILE PA NI ZAOSTAJANJA-GARMIN MOBILE XT DELUJE TEKOČE.SAM SEM ŠEL NAZAJ NA VERZIJO 4.20.20 ZARADI MOJIH POI TOČK(RADARJI...).S TO VERZIJO IN TUDI PREJŠNJIMI DELUJE VSE NORMALNO.UPAM,DA BODO LJUDJE PRI GARMINU ČIMPREJ ODPRAVILI TA BUG.
sprasujem se.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ni zaradi poi tock, jaz nimam nalozene nobene poi tocke in mi isto dela z zamikom.

zoko

Zelenc'
6. dec 2008
6
0
1
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
prebral sem 200m

Kadar je problem z jezikom, je par sto metrov napake
wink-1.gif
V tem primeru ni problem jezik niti decimalna pika niti kaj drugega.Samo poi točke so problem.Testiral sem večkrat na moji Nokiji 6210 navigator s starejšimi verzijami4. in z vsemi verzijami 5.BREZ CUSTOM POI TUDI VERZIJA 5 DELUJE TEKOČE.

zoko

Zelenc'
6. dec 2008
6
0
1
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Ni zaradi poi tock, jaz nimam nalozene nobene poi tocke in mi isto dela z zamikom.
Na forumu ipmart sem prebral,da bi lahko bil kriv prehod iz starejših verzij na novejše.morali bi prvo naredit uninstall prejšnje verzije in potem na sveže namestit novo verzijo-standalone seveda.TAK DA TUDI SAM VEČ NE VEM.SEM SPROBAL TUDI TO PA MI POMAGA EDINO TO DA ODSTRANIM POI.

zoko

Zelenc'
6. dec 2008
6
0
1
Citat:

Meni je pri obeh verzijah- stari in novi brez poi zaostanek cca.20 metrov samo to ni nič v primerjavi z verzijo 5 in naloženimi custom poi.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Da ti odgovorim na oboje. Nalozil sem cisto svezo 5.xxx verzijo, brez predhodne verzije na telefonu, nimam nalozenih nobenih poi tock in vseeno zaostaja, kot vecini tukaj.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.769
169
63
Citat:
Da ti odgovorim na oboje. Nalozil sem cisto svezo 5.xxx verzijo, brez predhodne verzije na telefonu, nimam nalozenih nobenih poi tock in vseeno zaostaja, kot vecini tukaj.

enako tukaj.

lp

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Ne samo da zaostaja, tudi pošlje te nakm čisto narobe. npr namesto na Gorenjsko me je že na Celovški poslal na morje.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Men na Omniji dela verzija 5xx normalno.Nimam pa nobenih svojih poi točk gor.Mi pa zaostaja pri MioMap2008.Večja kot je hitrost večji je zamik.Je pa zanimivo,da ista navigacija(Mio) na PNA navigaciji dela brez problema.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
pa kje se nastavljajo "vejice" in "pike".

Pa ne razumem, da sem na dve novi n95 naložil garmina in karte. S tem, da je bilo na enem vse v SLo, jaz imam pa raje ANG in sem dal na ANG in je bila razlika v delovanju. Na enem dela super, na drugem malce zaostaja. Še nekaj razlik sem naredil pri kartah. Preizkušeno - oba telefona hkrati.Na enem sem malo več naložil. Mogoče je pa to fora, ker je večja datoteka (IMG-karta) in mora operirat z toliko večjimi MB...
Ko bom imel čas, bom ponovno vse naredil.

B81

22. jul 2007
37.000
10.532
113
Enako.

Kakih 50 metrov, ko pa prideš do tja, pa hitro metri letijo proti 0.

Pa sem mel navi na enem dlančniku, potem pa p990i, pa na O2 orbitu, pa je povsod delalo normalno.
Da ni to S60 kriv?