Garmin Oregon 450

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Nameravam kupiti to stvarco, pa me zanima ali jo že kdo ima.Rabim jo za pohodništvo, kakšno turno smuko in na zimo imam namen kupiti Snow Rangerja Avstrija.Z sedanjim Nuvi- jem teh stvari ne moreš početi(baterija)
- no v glavnem me zanima, če že ima novo protipiratsko zaščito, ki bo onemogočala uporabo piratskih in odklenjenih verzij IMG.
To pa zato ker imam CD verzijo Avstrije TOPO V2 s kuponom za upgrade(149 € ), dela mi sedaj na Nuwi-ju, a če je ne bom mogel uporabljati na na novi stvarci je čisto aus.
- ali kdo ve koliko datotek (IMG) , mislim img1,img2.. lahko spraviš na kartico

lp

I

Izbrisan uporabnik #488

Že ima novo zaščito, vendar se da uporabljati tudi "druge" karte če jih prekonvertiraš v star format, tudi jodlar topo.
Oregon nima omejitev glede img datotek, ker so lahko poljubno poimenovano. Jodlar.img , adria.img itd...

I

Izbrisan uporabnik #488

Pardon
smile-1.gif
nisem vedel da boš dobil asociacijo na avstrijsko karto, torej karto sem mislil ne tebe.

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Hvala Snecer, ja se mi je kar zdelo, da nekaj mutijo.A bi lahko prilimal še link do programa za konventirat?

Vsakdo pa bi jodlal na tej.http://www.jodelkurs.com/deu_index.html
cool-1.gif

interfresh

Zelenc'
21. maj 2010
3
0
1
Ja, to iščem. Sem gledal na mimovrste, pa piše dobava do dva tedna. Sem mislil če kdo ve, da imajo v kakšni štacuni
v Ljubljani na zalogi, ker kar sem spraševal so mi rekli, da "nimajo ampak lahko se pa naroči" ...

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Tudi Garmin na Celovški nima?

Drugače pa kot sem omenil, na Garminu Šenčur odpošljejo iz lastnih izkušenj. še isti dan, če naročiš pred koncem delavnika.

LP

Nazadnje urejeno: