Najlepša hvala. Bom poskusil z FW 2.50, če bo kaj bolje. A mi lahko kdo pove, na Garmin napravo bom še enkrat instaliral (malce okrnjeno) mapo NT City Navigator brez Slo in HR, Bosne... Naložilo mi bo z imenom gmapsupp.img, potem pa bom preimenoval v gmapprom.img. Ali moram še kaj spremeniti pri gmapprom.sum? Hvala. Bom sporočil, kako deluje z novim FW.Citat:
Uporabnik steni pravi:
Vsi firmware-ji za 760-ko od 2.20 naprej: http://www.gpsinformation.org/perry/nuvi/
Točno tako, jaz imam enak problem. Sedaj sem celo City Navigator NT 2008 priredil brez Slo, MAK, HR in Bih. Dal sem pa gor FW 2.50. Sedaj šele probavam. Bom javil, kako se kaj dogaja sedaj. Samo tudi prej mi je v Lj delalo (AR+ATopo) brez problema, na avtocesti pa takoj ... A lahko kdo javi, kaklo je s tem FW 2.50? A ima kdo še kako drugo alternativo?Citat:
Uporabnik prisma pravi:
Zdravo
imam enak problem z zmrzovanjem kart na Nuviju. Kupljen nedavno sw verzija 2.9 karte pa AR in TopoSlo na kartici. CN2008 v nuviji pa izklopljen. Ali se zmrzovanje prikaza kartografije dogaja samo od sw 2.5 dalje ali prej. Je kakšna rešitev?
lp
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Meni zmrzuje, mislim da od verzije 2.5 dalje. Kako se sploh naloži nazaj stara verzija?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
1. ne kaže jih med vožnjo, kaže jih samo v opciji ko pregleduješ mapo.
2. s programom Mapsource narediš pot.
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3811Citat:
Change History
Changes made from version 2.90 to 3.00:
* Corrected issues with GPI files causing unit crashes
* Corrected the expiring MSN Direct stocks after 5 days instead of 3
* Corrected clipping at the beginning of voice instructions
* Corrected compatibility issue with some MSN Direct receivers
* Corrected issue with web favorites category display other types of points in MSN v2
* Corrected local events not removing some dates correctly in MSN v2
* Corrected GPI route display issues
* Corrected Text language disappearing when changing modes
* Corrected issue with Asian language support
* Corrected issue with not being able to access additional information about GPI point
* Corrected shutdown during postal code lookup