Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@mercedes
Si dal na servis, ne rabiš več naše pomoči, torej dovolj debate o tem 2455, nadaljne debate okrog tega če prodaš ali ne in za kakšno ceno prestavite v podforum mali oglasi, kamor spada takšna debata.
p.s.
Da ne boš neprijetno presenečen, ko bo naprava prišla iz servisa z obrazložitvijo, da njim vse dela.
Še čaka da ga odnesem na pošto.
Tista na koncu ga zmaga....
Ja ga bodo pa spet nazaj dobili...??? Al kaj ? S tem servisom nimam izkušenj ,ampak potem so pa res nekaj posebnega.
A me razumeš kaj hočem povedati ? sem ga pošteno kupil ?Sem. Je v garanciji ? Je. Sem ga metal po tleh ? Ne.
Vizuelno je nov ,malo uporabljan,brez praskic....Ja kaj jim še čokoladico pošljem. ?
Tu se res pogovarjamo ,kako sam določeno preizkusit. Recimo kabel ,pa topa ono. Ampak to je vse napaka. Pravilno bi bilo , ne dela ,vozi na servis...
Ker pa nam žilica ne da miru ,pač preizkušamo vse sorte.
Pa si zamislimo kako bi bilo ,če nam odpove avto v garanciji. ?? Ali bi tudi kar sami šli za probo menjavat vodno pumpo, alternator, računalnik ??? Verjetno da ne .
Ampak pričakujemo da se v garancijskem roku ,seveda če ni po naši krivdi ,da se okvara popravi.
Preden me kdo napade...samo razmišljam.
Pa prosim @ popotnik ne opozarjaj s to prodajo samo mene ,ker sem pač najmlajši po stažu na tem forumu, v bistvu pa to s prodajo sploh nisem jaz začel.
Hvala.lp