I
Izbrisan uporabnik #488
Kratek predogled novega modela Nuvi 205, ki stane v Evropski uniji od 115 EUR do 149 EUR pri nas na obrobju unije
Gre za naslednika modela 200, ki omogoča naslednje:
http://www.garmin.si/news.php?news_id=JGDUYC62
Moja opažanja:
- hitrejši procesor, hitreje izrisuje
- hitreje najde satelite
- shranjuje pot, ki jo lahko uvozimo v Mapsource
- malenkost drugačen vmesnik
- microSD kartica za dodatne mape
- garmin photo connect (glej temo o tem na forumu)
- 3d senčena kartografija (vidna že na osnovni mapi sveta, ki je kar 100 Mb velika)
- TMC, ki pa moji verziji ni bil priložen
1.
Paket vsebuje enako kot pri modelu 200. Na modelu 205 je bila prednaložena karta Nemčije, Švice, Avstrije in Češke.
2.
Takoj po vklopu sem naredil update na verzijo 2.70 (zanimivo, da že nov model ima popravek).
3.
Naprava ima "iz škatle" 434 Mb prostega spomina za dodatne mape in ostalo, ko se primerno "pobriše" je na voljo 800Mb za kartografijo (v tem primeru ni razen osnovne mape ničesar)
4.
Predogled menijev za prvi vtis.
5.
Moja ocena: poceni in solidna naprava.
Gre za naslednika modela 200, ki omogoča naslednje:
http://www.garmin.si/news.php?news_id=JGDUYC62
Moja opažanja:
- hitrejši procesor, hitreje izrisuje
- hitreje najde satelite
- shranjuje pot, ki jo lahko uvozimo v Mapsource
- malenkost drugačen vmesnik
- microSD kartica za dodatne mape
- garmin photo connect (glej temo o tem na forumu)
- 3d senčena kartografija (vidna že na osnovni mapi sveta, ki je kar 100 Mb velika)
- TMC, ki pa moji verziji ni bil priložen
1.
Paket vsebuje enako kot pri modelu 200. Na modelu 205 je bila prednaložena karta Nemčije, Švice, Avstrije in Češke.
2.
Takoj po vklopu sem naredil update na verzijo 2.70 (zanimivo, da že nov model ima popravek).
3.
Naprava ima "iz škatle" 434 Mb prostega spomina za dodatne mape in ostalo, ko se primerno "pobriše" je na voljo 800Mb za kartografijo (v tem primeru ni razen osnovne mape ničesar)
4.
Predogled menijev za prvi vtis.
5.
Moja ocena: poceni in solidna naprava.