Kakšnih bedarij? Trolam?
Pašček sem poskušal na desetine načinov. Prebral in pogledal desetine prispevkov. Preštudiral opise proizvajalcev samega senzorja. Večkrat komuniciral s Polarjevo podporo (razen slovenska, ki je "v zraku").
Software - pa saj sem pisal o Polar Flow in PolarPersonalTrainer ... no, očitno nisi prebral.
Po bateriji gre kot po palačinkah z Nutello. Mogoče imam smolo, mogoče ga malo mraz v tem času ... ne vem. Ne morem pa reči, da bi lahko naredil tri gorniške pohode. Še za dva bi verjetno šlo na tesno. Roko na srce, se to meni zdi malo. Sem pač navajen iz S625X, kjer ni bilo menjave baterije leto dni. Pa nobenega polnjenja vmes. Glej samo iz stališča uporabnika - kaj ti je ljubše? In ko k temu prišteješ še tisti smotani priključek, moraš imeti to vedno v glavi. O tem govorim.
Preizkusa ure žal nisem nikjer zasledil in bi ga sicer z veseljem opravil. Pa ne samo v trgovini. Tako, da to je lahko dobra informacija za koga drugega. O ceni pa sam tudi nič ne tarnam, saj se mi zdi, da je 189 EUR dobra cena v tem trenutku. Večinoma je po svetu cena višja.