Garmin 760 - karta z jeziki

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Pozdravljeni.

Pred nekaj časa sem ( da bi povečal prostor ) izbrisal jezike iz "mape z jeziki" ( pustil sem Angleščino in slovenščino :) ) . Sedaj bi želel namestiti nazaj nekatere jezike. Je to možno in, če je, kako to narediti ??

LP Rado

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Imam še eno vprašanje:

Sedaj imam na napravi (Garminu Nuvi760 ) instalirano CN EU 2012.20 (Srednja in Vzhodna Evropa ), ker ne gre cela EU .(premalo prostora )
na SD kartici pa AR 3.30 .

- zanima me,

- če AR instaliram na napravo - Garmina (2 GB )
- in če kupim SD kartico 4 GB bom lahko dal na njo CELO Europo ??? ali je omejitev mape 2 GB in bo isto?? in bi samo zamenjal mesto map ? Nekaj sem čital o nekih delitvi map na dva dela ,ampak mi ni čisto jasno kako in kaj )
Drugih kart /map nimam .

LP Rado

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.658
113
Garmin podpira tudi karte večje od 2Gb tko da je brez problema lahko daš CN KOMPLETEN na SD pa adriaroute na napravo
wink-1.gif

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor

Imam problem.
Ko hočem to namestiti mi napiše :
Chrome.exe - No Disk

V okvirčku pa : There is no disk in the drive. Please insert a disk into drive \Device\Harddisk4\DR4.

Tudi če grem na "MY Garmin" stran mi tam zahteva posodobitev "Garmin Communicator plugin" iz različice 2.9.3.0 v razl. 3.0.1.0 in se mi to isto tudi tam pojavi. Vse kar imam na Garminu je uradno kupljeno in registrirano:

confused-1.gif

LP Rado

Nazadnje urejeno:

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Sem rešil zadevo tako, da sem šel iz Chrome na IE in rešil .
Imam zopet jezike ki sem jih želel.

LP Rado

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Garmin podpira tudi karte večje od 2Gb tko da je brez problema lahko daš CN KOMPLETEN na SD pa adriaroute na napravo
wink-1.gif

Zdravo.
Še eno vprašanje. To premeščanje lahko naredim enostavno z COPY - PASTE ali je bolje da počakam ko bo nadgradnja za AR in CN EU ???
confused-1.gif

LP Rado

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.658
113
Lahko copy paste! Na napravi naj bo gmapprom.img (podpira dodaten gmapsupp.img) na SDju daj pa v garmin mapo gamsupp.img...drugega ne zazna!

Med premeščanjem lahko uporabljaš poljubna imena da ti ne bo težilo zaeradi 2h gmapprom ali gmapsupp....

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
... adriaroute na napravo
wink-1.gif
Zdravo!
Še eno vprašanje
redface-1.gif

Do sedaj sem AR nadgrajeval z " nadgradnja za SD verzije / " , bo kakšen problem sedaj, ko bo AR na napravi in ne na SD kartici
confused-1.gif

LP Rado

I

Izbrisan uporabnik #488

Možno da bo problem, ker inštalacija ne bo našla SD kartice, vendar je to rešljivo...

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
... je to rešljivo...

Upam, da ni zakomplicirano, ker nisem preveč domač na računalnikih
smile-1.gif
, ker če je, bom raje pustil lepo vse pri miru.

LP Rado

I

Izbrisan uporabnik #488

Copy-paste sistem je. Le "pravo" datoteko rabiš. torej odklenjeno.

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Copy-paste sistem je. Le "pravo" datoteko rabiš. torej odklenjeno.

Če sem prav razumel, bi moral začeti hoditi po pašnikih.??
Če je tako, bo ostalo tako kot je sedaj. Toliko pa tudi ne rabim zahodne Evrope.
smile-1.gif

Snecer, hvala !!

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Nič ne rabiš hodit po pašnikih. Instaliraj si karto na SD, tako, kot do sedaj, poguglaj za GarminUnlockerAlternativev6.03 in izvedi postopek. Potem boš lahko dal karto kam hočeš.