garmin 2559 LM

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
priden.gif
saj nismo mislili nič hudega. Je pa vedno boljše, da je na vprašanje 100 odgovorov, kot pa nobeden. Zakon je povedal svojo rešitev, jaz svojo, če pa nobena od najinih rešitev ne duluje na Tdi-jevem Garminu, se bo mogoče našel kdo, ki ima rešitev tudi za Tdija.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Ja, seveda. Ampak včasih koga mal zanese drugam..

Potem se ti pa opravičujem, če si tako razumel, mislil sem samo to, da mi ostale stvari in dejanja ne pridejo v poštev , dokler ne povežem garmina z PC-jem. Samo to.Za vsak namig sem pa vedno hvaležen, tudi za tvojega.
nahrung002.gif

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Namig si dobil. A si ga preizkusil?
Najprej priklopi na napajalnik, potem pa na PC. Potem pa poročaj, če je uspela povezava.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Sem še enkrat dal na napajalnik, PC ga še vedno ne vidi. Dam ta star garmin, je vse v redu, tako, da je kabelj v redu in USB vhod, katere sem pa tud že vse probal in menjal.Stvar je zrela za našega "doktorja" popotnika, ki sva že na vezi.

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Opravičilo sprejeto. Mogoče sem narobe razumel. Če ga priklopiš na računalnik ugašnjenega, ti ga zbudi ali ostane mrtev?? Če ti ga ne zbudi je očitno problem poškodba kakega pina.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, po moje je tudi kakšna okvara.Karkoli storim. se ne poveže z PC-jem. Zdej sem dal SD kartico , na njej pa najnovejšo karto in Garmin sicer dela brez problemov.Ampak point ni v tem, temveč v povezavi z PC-jem, da ga lahko posodobim in nalagam karte, saj imam LMT.Tako pa....

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Če imaš backup garmina, potem lahko skopiraš mapo garmin na njo in updejtaš preko sd kartice. Boš pač imel vse file na sd kartici. Naj bo dovolj velika.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.076
5.652
113
Ta je dobra resitev ja. Pa ti tko tud webupdater nalozi nov FW.? Ti pa potem samo C/P garmin mapo...etak ne mores ker ne vidi garmina na PC
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.076
5.652
113
Ze... Sam sem pol med pisanjem dojel da C/P ga pa vseeno ne mores v garmina ki/če ti ga ne zazna
smile-1.gif

Je probal spucat konektor z palcko z usesa pa alkotom... Enako usb konektor

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Trenutno ne dela strežnik GE, vsaj tako mi je napisal. Prej sem pa naredil po Zakonu, pa mi vseeno ni zaznalo garmin aparata, zazna mi pa samostojno SD kartico, kot garmin nuvi. Sem jo vstavil v nuvija,pa je naložil samo neke cyklop kamere, ostalo pa vse po starem.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Potem pa skopiraj še .system. Oziroma jaz bi naredil takole. Skopiral bi kpl. backup na SD kartico velikosti 16 ali 32 Gb in naredil posodobitev preko expressa.

Nazadnje urejeno:

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Sem naredil po tvoje, skopiral komplet backup na SD in potem še posodobitev, na PC-ju mi zazna kartico kot nuvi , pri zagonu ponudi samo nek cyklop kamero, pa nič drugega. Še vse isto.

Nazadnje urejeno: