garmin 250w vse zbrisal

popaj

Zelenc'
14. maj 2010
5
0
1
Pozdravljeni
Ob želji po več prostora sem formatiral interni spomin Garmina.Zdaj dela ampak nimam več slo in drugih datotek.Klical sem na Garmin in mi je rekel,da sem zbrisal osnovno karto in s tem ne dela več.Lahko mi tam menda nazaj naložijo sam pa ne morem(menda).

Je to res?
Alex

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ne, vse lahko sam zrihtaš. Priključi ga na PC in si potrebne datoteke naloži z webupdaterjem, če ti ga bo PC sploh prepoznal, drugače pa na garminovo stran in pod rubriko my dashboard.
Obstaja pa še druga varijanta, da ti nekdo pošlje osnovne datoteke istega modela.

popaj

Zelenc'
14. maj 2010
5
0
1
Ja preko Webupdaterja ne gre.Ne naloži slo teksta in voice.Tudi v mapah ne morem izklopit EU mape,Adria Route pa lahko.Ko sem klical na Garmin mi je tip rekel,da je to zato,ker sem zbrisal basic map.

A ma kdo te file za poslat na mail ali kako drugo rešitev.

P.S. Ko grem preko Webupdaterja ni najde ene 15 jezikov za update.Vse označim in naredi update.Ko grem potem še enkrat na update so tu spet isti za updatat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.358
5.648
113
a da bi si pa varnostno kopijo preden se greš igrat z njim na disku naredu pa ne?
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Glas in tekst sem ti pa naložil sem: http://www.mediafire.com/file/zkoze4tiy20/SLO.rar

Najprej ju razpakiraj nato pa prekopiraj v ustrezni Garminovi mapi voice ter text.

Naslednjič pa pred vsakim brisanjem spreminjanjem prekopiraj celotno vsebino garmina na svoj računalnik v datoteko Garmin250W rezerva.

Nato pa, če karkoli zašuštraš to vsebino prekopiraš nazaj na Garmina.

Lp

popaj

Zelenc'
14. maj 2010
5
0
1
V mapo voice sem dal.Mape text ni.Tu je nekaj hudo narobe šlo.Če zaženem webupdate in ponovno naložim isto varianto ROM-a mi ob izklopu kabla ne dela epprom program na Garminu.Tudi po nalganju dodatkov preko webupdate se drugič pojavijo isti dodatki,katere sem že naložil.

Hudo!

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
V garminu tam kjer je voice naredi še mapo Text in daj vanjo obe .gtt datoteki, ki sem ti jih naložil, v voice pa ostalo.

popaj

Zelenc'
14. maj 2010
5
0
1
Ja naredil.Zdaj imam slo text in voice.Problem je zdaj še pri kartah.Gor imam Adria in EU2010.Adrio lahko izklopim EU2010 se pa ne da izklopit.Karte tako počasi delajo da te srat pritisne.Pa recimo ne izriše Italije sploh ne-Nemčijo pa.Tu je zdaj finta neke bazne mape,ki bi morala biti nekako fixsno na Garminu.

Ideje???

popaj

Zelenc'
14. maj 2010
5
0
1
Ma zdej sem dal EU2010 na interni spomin in Adria route na sd kartico.Lahko izklopim vsak posebej.Če bo pa štekalo bom pa videl na naslednji furi v Italijo.Upam,da se ne bom zgubil.Pišem ali je o.k. ali ni.

Hvala vsem

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Lepo, da si ga zrihtal.

Nima kaj za nagajat, vseeno pa morda lahko poskusiš s kakšno simulacijo do tja kamor želiš, da vidiš, če dela tako kot je treba.

Lp

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ja ta je pa moje krvne skupine, najprej vse zjebaš in zbrišeš,potem pa ½spašavaj situaciju½.Ja je že tako, da so lastne izkušnje najboljša šola samo šolnina je draga.