Garmin 2460LT

blze

Zelenc'
17. feb 2011
16
0
1
Pozdravljeni. Na podlagi priporočil na tem forumu sem se odločil in nabavil 2460LT. Danes sprobal in sem zadovoljen..

Imam vprašanje in sicer:

- Kako lahko spreminjam pogled pri JV, ker mi pokaže samo pravo sliko odcepa, videl pa sem da se da prou da ti kaže puščico in vidiš pred sabo? Oziroma če uprašam drugače kako preklapljam med navaden prikaz križišč in photoreal? Kot je prikazano tukaj:

junction-view.jpg

photo-real.jpg

- Kaj line asist deluje tako da ti kaže na levem zgornjem delu ekrana une pravilne pasove?-je to to ali se kaj drugače nastavi?
-Kaj pa tisti ecoRute? Kako tisto deluje. Na ekrani se mi pojavi listič in enkrat je rdeč enkrat zelen-je to sploh kej pomembno al sam za foro?
-kaj JV deluje tudi na AR?

No ko se spomnim še kaj uprašanja javim

Hvala za odgovore!

Lp

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Med JCV ne moreš poljubno preklapljat.
Ali imaš navadnega ali pa photoreal.
Razliko opaziš po številkah.Če bi rad imel Photoreal potem moraš v mapo JCV dat D2665040A.JCV ali pa D3084020A.JCV

Za ECO route pa poglej v navodila,ki si jih dobil zraven nuvija.
Na kratko moraš vnest podatke o avtu in potem ti deluje,več o sami funkciji najdeš v navodilih od nuvija.
JCV deluje samo z karto CN z AR zaenkrat ne deluje ampak baje delajo na tem,da bi tudi AR podpirala jcv.
Za lane assist pa si že sam pravilno ugotovil.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
JCV za njegov model je samo za CNENTU .ECO se nastavi profil tvojega avta .AR bo pa v 3.40 marsikaj spremenjno na booljše .Po moje je on mislil za JCV , ali čez cel ekran ali pa pol ekrana JCV high resolucija pol pa kaže pot naprej

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
@blze
Pa si posodobil software in karte. (Webupdater in MyGarmin)?
Jaz imam tudi ta model, sem pa zelo zadovoljen. Tudi telefon prostoročno dela BP, čeprav ni na spisku združljivosti - pazi samo da v imeniku telefona nimaš šumnikov!

blze

Zelenc'
17. feb 2011
16
0
1
Živjo.

Ja u mapi system in mapi JCV imam datoteko D3048030A.JCV-ali je to photoreal?

Ko vozim se mi pojavi photoreal samo na desni strani ekrana. Je možno, da bi nastavil da se mi pojavi čez cel ekran?

Karte imam naložene CN Europe NTU 2012.20 ALL ter AR 3.30 NT. Software sem updejtal na zadnjo verzijo preko Webupdater...

Kakšna pa je razlika med CNENT? brez U?

Glede prostoročenga je pa tako. Sam imam Htc wildfire in mi se lepo use poveže ter prepozna imenik in vse ok. Ko pa vzpostavim klic in če jaz prekinem ali pa sogovornik mi zmeri vrže na gsmju errod andorid je prišlo do okvare in mi potem resetira gsm. Tako da zgleda da moj ni kompatibilen sz garminom
frown-1.gif

Za ta eco sem pa nastavil ja.

Še to, kje dobim polna slo navodila za garmina? Zraven sem imel samo priloženo hitra navodila, ki pa ne pomagajo dosti...

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
JCV je samo na desni strani ekrana in je boljše resolucije. NTU ima prikaz ulic in iskanje z šumniki in pri iskanju poleg hišne številke še črko (A, B...). Polnih navodil v SLO ni, Angleška: garmin.com/support/manuals

Nazadnje urejeno:

blze

Zelenc'
17. feb 2011
16
0
1
No potem pa angleška
smile-1.gif

Hvala, mislim da je to to. Probal bom še kaj poguglat za napako med garminom in htcjem če se da kaj rešit za prostoročno telefoniranje.

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
S telefoni je pa tako. Jaz imam 3790 in se mi tudi lepo poveže s telefonom in vse prebere iz telefona, ko pa vzpostavim povezavo, pa se obema zmeša. Telefon pa ni na spisku povezljivih. Ko pa sem si sposodil telefon ki je na spisku, pa je delalo OK.

blze

Zelenc'
17. feb 2011
16
0
1
Ja, na podlagi moje izkušnje res se ne marasta. Mogoče bo s kakim softwerom novejšim kaj tole izboljšano...

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Tudi jaz imam Garmina 2460LT in v bistvu sem zelo zadovoljen z napravo. Z mojo Nokio N78 se lepo poveže čeprav ni kompatibilna s to napravo.
Lahko sprejmem klic iz katerega koli telefona mobilni, stacionarni in lahko kličem domačo številko stacionarni telefon. Ko v garminu odprem telefonski imenik in poskušam klicat na mobilni telefon se mi telefon resetira in blutut povezava garmina s telefonom se prekine. Lahko pa kličem vse destinacije, ki so originalno shranjene v garminu. Tudi sam sem poskusil s ta pravim kompatabilnim telefonom in dela OK.