Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam omenjeni Garmin 2450, uporabit sem hotel 8 GB SD kartico, na njej je pa v mapi Garmin 3,57GB datoteka.Je kartica prevelika, ali sem naredil kaj narobe?
Hvala za odgovore
Ja, ma 4GB, ampak, ko hočem namestit AR, mi napiše , da je poln in naj nekaj sprostim.Pobrisal sem tuje jezike, da sem pridobil nekaj prostora, sploh pa ne vem, kje se nahajajo zemljevidi, v kateri mapi.Na prejšnji 765 je bilo zelo simpl pogledat, dodajat in brisat.
Ampak, nekje sem bral, da prebavi ta Garmin 8 GB.Prosim za pomoč.
Zanimivo. Z kartico, 2GB takoj prebere AR. Kartica 8GB, SDHC, je nova in privzet FAT 32, noče pa brat ne v mapi Garmin, ne v mapi Map. Dat. je velika samo 150Mb. Sem kaj spregledal?
Citat: Uporabnik tdi pravi:
Zanimivo. Z kartico, 2GB takoj prebere AR. Kartica 8GB, SDHC, je nova in privzet FAT 32, noče pa brat ne v mapi Garmin, ne v mapi Map. Dat. je velika samo 150Mb. Sem kaj spregledal?
Ja, si spregledal...moj post...Cela evropa in Adria gresta brez problema na napravo, pa še ostane prostora ! Edino, če bi na vsak način rad dal Adrio na kartico
Ja, sej to ni problem, ampak, sem hotel pač spravit na 8GB kartico malo več,kartica je enaka , kot 2GB, ta pa zgleda neprebavljiva.Mi je čudno, ker sandiskove prebavlja.Kupljena v BB.
Pa si poimenoval v mapi Map to karto recimo AR.img in drugo CN 2012.40.img?
Da nimaš slučajno v mapi Map imena gmapsupp.img in v samem nuviju v skriti mapi .System isto ime.
Kako vidiš skrito mapo .System si poglej v Wiki .
HVALA vsem za pomoč. Popotnik, ti si pa še poseben CAR. Moral sem samo preimenovat mapo iz Garmin v Map, potem pa še AR iz gmapprom v gmapmap in sedaj imam, kar sem hotel.
lep dan naprej vsem sodelujočim in ostalim.
Saj sem ti že jaz napisal - če imaš novejšo napravo 2xxx in 3xxx napraviš na SD kartici mapo Map in poljubno napišeš ime zemljevida. AR - Adria Route in podobno, pa še lažje vidiš, kateri zemljevid je posamezna datoteka. Tudi pohodni GPSMAP62s že zahteva mapo Map za zemljevide na SD kartici.
Pa ti zdaj bere 8 GB kartico?
V mapi Map poimenuj AR iz gmapmap v recimo AR 3.30.img in ti bo tudi delalo.
Na moji SD kartici 16Gb imam poimenovane karte takole v mapi Map:
CN 2012.40.img AdriaRoute3.30.img AdriaTopo2.41.img in delajo kot po maslu
Ja, sedaj mi vse bere.Mi je mal mozak zaštekal, ker sicer to ni moje prvo nalaganje kart, zato tudi večkrat uporabim Alter, da mi osvežite spomin, ali pa zvem kaj novega.HVALA.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.