Gardaland

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Mi smo bili lani proti koncu septembra. Ljudi pa toliko, da smo ob 1h popoldne bili že skoraj na vseh boljših 'vozičkih' - nič
wink-1.gif

Smo se proti koncu dneva že kar malo dolgočasili in šli med drugim tudi v Hišo strahov...kot je že nekdo pred mano napisal - največja bedarija, kar jih je v Gardalandu
crazy1.gif
Imajo pa nov vlakec smrti...si sprobal? KLIK

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Namesto rollercoasterja pa greš na adrenalinsko prehitevanje v škarje po okoliških cestah.
frown-1.gif

Samo žal zna bit smrtno nevarno...

Rollercoasterji v zabaviščnih parkih so tudi smrtno nevarni. Se dogaja da iztiri, tako kot se je v Gardalandu enkrat to že pripetilo, le da se o tem ni nikoli javno govorilo.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Bili smo 25.4.2011 in je bila kar gneča, saj smo ponekod stali tudi več kot eno uro. Najbolj glupo se mi zdi, da imajo kao neke VIP vhode, ki jih je treba plačat in potem se tudi tam nabere gužva, tako da gre redna kolona še bolj počasi, res bedno.

Sem pa spet še v ono veliko drevo. Bil sem pred dvema letoma prvič in mi je ful zanimivo kaj ti naredijo z orientacijo v tisti sobi.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vau, hud psiho efekt tole, ko ti v najbolj kritičnem trenutku izginejo tla pod nogami.
cheer.gif

Velja predvsem za prvo vrsto.

2.2.0.r%23raptor2.jpg

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Mi smo bili lani proti koncu septembra. Ljudi pa toliko, da smo ob 1h popoldne bili že skoraj na vseh boljših 'vozičkih' - nič
wink-1.gif

Smo se proti koncu dneva že kar malo dolgočasili in šli med drugim tudi v Hišo strahov...kot je že nekdo pred mano napisal - največja bedarija, kar jih je v Gardalandu
crazy1.gif
Imajo pa nov vlakec smrti...si sprobal? KLIK

Sem bil ja, čakal eno uro za eno minuto vožnje
bonk.gif

Drugače je pa nor tisti prvi spust je res pizdarija
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Killerius

Pripravnik
11. jul 2010
149
14
18
6x na Raptorja. Je hud, sploh zarad sedežev(dober bočni oprijem + una zadeva ki pride čez rame je iz neke gume, tko da se lepo prilagodi telesu) in sediš notr k grof, se ne premakneš za cm stran. Edin mal kratek je.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Aja, to pa ne vem. Vem da Mirabilandia dela poleg tut Mirabilandia Beach, aquafun...bo za počekirat :D