Gardaland

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Zadnjič sem bil v gardalandu, smo šli 27ga v upanju da nebo gužve ker to v italiji ni praznik, vendar smo se motili. Gužva nenormalna, zgleda so imele šole izlete in je bilo vse zabasano, povsod se čaka od 30 minut do ene ure... še tista piramida k ima velik obrat je bilo pol ure za čakat... uglavnem gardaland me ne vidi več, vsaj nekaj let ne.... 8 ur v gardalandu sem bil na 5 napravah, res bedno. Za kakšen hot dog pojesti čakaš pol ure... da tega, da tiste tete znajo samo italijansko niti ne omenjam....

No in se mi poraja vprašanje a niso nekaj govorili, da bodo nekje v prekmurju naredili en zabaviščni park? To bi bila odlična ideja, saj bi imeli veliko obiskovalcev pa še kar nekaj delovnih mest bi bilo.

Nič od tega ?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pri nas ne bo nič od tega park bi bil nenormalno drag (provizije....) in narejen bi bil po balkansko (hitra in slaba gradnja...) torej se investicija ne bi povrnila nikoli...

I

Izbrisan uporabnik #488

Projekt se je pred tem imenoval Kurentland, predlagal pa ga je Ivan oz. njegovi pajdaši iz vlade.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.759
6.530
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kje vidiš Janšo v članku o Hajdini?
Gre za enega od projektov, ki jih je Ivan Janša ponosno predstavil v svojem vizionarskem govoru 12. oktobra 2006.

Zabaviščni park "Megalaxia"

Seveda se večina projektov ni uresničila, zato Janševe tako moti Jankoviæ, ki je prišel kasneje in večino svojih projektov uresničil.
aplauz.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Jaz pa ravno iz Mirabilandie. 2 dni, nobene gužve, navozil do amena :D Pa še njihov iSpeed je zlo v redu zadevšna :D

erikson

Guru
25. avg 2007
22.759
6.530
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če torej nekdo javno spregovori o zasebnem projektu, postane projekt njegov?
A je Jankoviæ že kaj plačal zadnje čase?
Saj to je razlika. Nekdo samo govori (po možnosti ukrade govor od Blaira) in fotokopira arhivske dokumente, drugi pa imajo kaj pokazati.

Nov uspeh najbolj pridnega župana v Sloveniji: bicikeLJ.
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Gardaland bo vedno nekoliko zabasan, znaš imet srečo, tako sem jo imel enkrat jaz, mislim da je blo malo pred prvi majem v ponedeljek in torek, skratka na mašinerije se je čakalo do 5 minut, skratka z naslednjim "vlakom" si bil že zraven
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Lansko leto sem bil na edino lepo soboto v septembru.
cry12bpy.gif

Povsod je pisalo 90 minut (več ne gre) čakali pa smo tudi več kot 2 uri. Smo hoteli plačevat za mimo vrste, pa je bila čakalna doba cca. ista.
confused-1.gif
Kolone so bile neskončne.

Tolk ljudi na kupu še nisem videl. Dobre pol ure da si prišel do hrane, ali pijače. Kdo bo tankal vodo iz pipic smo se tepli ...

V celem dnevu smo dali skozi Colorado boat, kino in neko hišo strahov - najbolj bedna zadeva kar si moreš mislit. Čakali smo dobri 2 uri. Po tem sem šel samo še na BUS spat.

Cigani makaronarski bi spustili noter milijon ljudi če bi jih prišlo.
jezen.gif

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Jaz sem bil v nedeljo v movilandu zraven gardalanda, pa je bilo čisto prazno.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kje vidiš Janšo v članku o Hajdini?
Gre za enega od projektov, ki jih je Ivan Janša ponosno predstavil v svojem vizionarskem govoru 12. oktobra 2006.

Zabaviščni park "Megalaxia"

Seveda se večina projektov ni uresničila, zato Janševe tako moti Jankoviæ, ki je prišel kasneje in večino svojih projektov uresničil.
aplauz.gif
Namesto zabaviščnega parka so potem na istem mestu speljali avtocesto, pa dva rondoja zraven Tak da se lahko z avtom pelješ po rondoju, pa si misliš da je ringlšpil.
hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.759
6.530
113
Namesto rollercoasterja pa greš na adrenalinsko prehitevanje v škarje po okoliških cestah.
frown-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Italijani imajo 25-g in za prvi maj par dni frej in potem razne šole izkoristijo vmesne dni za take izlete.

Tako da velja pravilo: nikoli tja med prvomajskimi prazniki, konec junija in začetek septembra. Mi smo šli ponavadi konec maja ali še prej, v začektu aprila in se vedno navozili na polno.

Prav tako se ne hodi za vikend in če se da tudi ne v petek, razen če se radi družite z Italijani po po raznih vrstah.

Iz dosedanjih izkušenj se mi tudi zdi da v Mirablilandiji ni take gužve kot v Gardalandu, poleg tega gre precej tam v "policijsko akademijo" in na plaže in je takrat malo bolj mir.

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
Konec septembra med delavnikom. Cisto mrtvilo, sem ze skoraj bruhal od toliko vozenj z vlakom smrti.