PopravljenoAh dej no, to se samo važnaš da si koncno sexal
Epilog?Pred cca. 3 meseci sem kupil posteljo boxspring. V tem kratkem času uporabe se je na moji strani postelje naredila v jogi, ki je iz enega kosa, že kar velika luknja. Res, da nisem ravno peresno lahko kategorija, ampak vseeno. Postelja ni bila ravno poceni, zato me zanima, če kdo ve ali je možna reklamacija na jogi?
Ja, saj je prav. Car je dal mere 150, 190, sam ni pa povedal, da je 150 cm višina ... pol so pa narobe sestavl.A ni boxspring narejen po meri uporabnika - da vsako cono prilagodijo, kakšna bo trdota? Al so jo že v samem štartu falili?
Sem jim poslal pisno reklamacijo, odgovor bi menda moral dobiti po dveh dnevih, po cca. 10-ihše vedno nič. Sem jih klical par dni nazaj in so mi rekli, da bodo tisti dan rešili.....Epilog?
Bom dosegel! Grem do konca, ker sem prepričan, da mora ležišče zdržati par let in ne par mesecev!Če je kupu v Momax-u, bo verjetno še nekaj časa trajalo....
No, če sploh bo kaj dosegel.
A ni tako da ti morajo odgovoriti v osmih dneh?Sem jim poslal pisno reklamacijo, odgovor bi menda moral dobiti po dveh dnevih, po cca. 10-ihše vedno nič. Sem jih klical par dni nazaj in so mi rekli, da bodo tisti dan rešili.....
Tole se pa čudno bere. Pri nežnem fuku škripa, a ti bi se spravil v akcijo s trgovcem? To bo škripanja.Jest sem kupil zelo drag jogi, sem pa šparal pri okvirju-napaka. No, ta okvir škripa že, ko nežno fu.kaš. Me mika, da bi se še jaz spravil v akcijo s trgovcem, samo kaj, ko gre za Harvey in si že v štartu popušil.
No, ta okvir škripa že, ko nežno fu.kaš.
čepki za ušesa?Jest sem kupil zelo drag jogi, sem pa šparal pri okvirju-napaka. No, ta okvir škripa že, ko nežno fu.kaš. Me mika, da bi se še jaz spravil v akcijo s trgovcem, samo kaj, ko gre za Harvey in si že v štartu popušil.
Železna nič ne škripa.