Predvidevam da že imaš android 10. Če hočeš AA uporabljati na mobitelu, potem potrebuješ še Android Auto for phone screens. APK prenos je na voljo TUKAJ.Prosim za nasvet-pomoč
Že iskal po forumih pa ne najdem.Na Note 10+ bi rad vklopil AA pa zgleda zaradi zadnje posodobitve ne gre-je obarvano sivo in lahko zadevo samo onemogočim ali omogočim, Slišal da naj bi šlo preko vpn in se skonektaš v drugo državo pa ne gre. AA inštaliram in javi nameščeno ampak ikone sploh ni v aplikacijah.
A ve kdo kakšno rešitev ?
V natavitve-aplikacije vidim program AA ampak ga lahko samo onemogočim ali omogočim. Iz foruma ko si mi dal linke sem že prej potegnil dol fajle in jih instaliral. Javi install uspel ampak v pozdravnem okencu je možnost ODPRI zasenčena in ne reagira,ravno tako ni aplikacije nikjer na nobenem oknu.Kaj konkretno ne dela in kaj bi naj Note v sistemu zaklepal? Kje se ti zatakne? Opiši, dodaj screenshot,...
Po mojem je bolj problem v zadnji posodobitvi sistema android in OneUi 2.1 kot pa v verziji AA ki je tak avtomatsko noter med aplikacijami samo da je sivo obarvana.Veliko ljudi piše v komenarjih, da jim to ne deluje.Probaj dobit kakšno drugo-starejšo verzijo programa.
Dela verjetno, če namestiš AA for Phone Screens, ampak ta app je zelo bogi, nima zastonj tako slabih ocen: https://play.google.com/store/apps/...tion.gearhead.phonescreen&showAllReviews=trueAA dela tudi na mobitelu.
index Če si namestil tudi "AA for phone screens" app, potem več nima ideje. Lahko da je res kakšen bug in ti zato ne dovoli zagnati AA.
Meni isto, je to zadnji update zaj... kolegu isto na njegovem. Sem pisal že na samsung slo in ni nekega pametnega odgovora, tak da čakamo popravek al kaj pač bodo naredili, jezi pa samo naš jezik vse ostale prenese.Nekaj časa že nisem uporabljal peresa. Sedaj pa ko imam naštimano slovenščino mi predlaga da naj downloadam sloveščino, ko kliknem dobim failed to download. Komu jasno????