fusbal v bosni

I

Izbrisan uporabnik 474

Pri taki igri in toliko rdečim je tvegano napasti s polnim plinom. Lahko jim čisto spustijo živci, dva štarta iz hrbta pa gre gleženj ali dva. Ni vredno...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kaj pa tole?

http://www.klix.ba/vijesti/crn...venti/120724148

"Nekoliko policajaca, koji su pratili navijače Maribora nakon današnjih nemira u Sarajevu, povrijeđeno je u Derventi u saobraæajnoj nesreæi.

Slovenski navijači su nakon sudara, istrčali iz autobusa i pomogli povrijeđenim policajcima. "

smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
komaj že čakam zaj ... na bosanske izgovore ...
grin1.gif
da so jih janezi našolali

I

Izbrisan uporabnik #488

Bodo tekmo naslednjo sredo pokrili s kamerami?

Ker ne vem kaj se dogaja na rtvslo. Katastrofa. Smrdljive Stožice bi ziher prenašale tisto uspavanko.

I

Izbrisan uporabnik #488

Glavno da bodo olimpijske igre pokrite od balinanja naprej
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Za studio pa so meli 4 mio pa prispevek tudi vsak mesec pobirajo.

Po moje bi moral nekdo odstopiti zaradi obupnega programa.

I

Izbrisan uporabnik 474

Na tekmi Maribor - Željo je bil prenos pokrit v HD, vendar RTV SLO ni hotela odkupiti pravic, na Koševu pa sploh ni bilo kamer, tako da tudi če bi hoteli, nebi mogli prenašat tekme...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
jeba je ker mislim da za ta predkola lahko klubi še sami tržijo pravice, pol ma itak uefa prek, in če bi kupli kaj od njih bi itak ta predkola zraven dobili, tak pa niso pa je jeba.

pa tudi če nimajo denarja ... ne mi rečt da se nebi dalo zmenit s klubom za nek revenue share ... da si procentualno razdelijo kolk dobijo od oglaševalcev ... samo pač ... morejo se pujčeki pri koritu mastit
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
vse se da....samo posla se ne znajo iti, važno da kapne 8mio € mesečno od pofukanih RTV prispevkov!!!!!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
medtem v bosni ...

"Holanđani su dokazani fašisti koji mrze sve nekršansko. Trenutno su u Holandiji na vlasti ultrdesničari koji nude doživotnu penziju nekršæanima da napuste Holandiju. Šutite dobro smo prošli mogao je početi pucati po navijačima za "više" ciljeve. Brejvik nije izutetak to je trend koji se širi Evropom. Oni nas gaze sistematski veæ 20 godina tako da sam oguglao na nepravdu. Tužno je da svi u BiH osim navijača i simpatizera Želje slave pobjedu Maribora."

so že začeli
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Naj bi RTV SLO ponudil 2.5k€ za pravice, s tem da bi morali Bosanci sami delat produkcijo in distribucijo signala.

Pa kaj se naši norca delajo al kaj???

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
mogoče so računalni na to da je doli itak nižji standard pa se jim bo zdelo to ful denarja
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

"Mariborčani su, uz pomoæ holandskog suca, večeras sačuvali prednost na Koševu"

Evo, prvi stavek na njihovi glavni športni web strani :) (sportsport.ba)