Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri taki igri in toliko rdečim je tvegano napasti s polnim plinom. Lahko jim čisto spustijo živci, dva štarta iz hrbta pa gre gleženj ali dva. Ni vredno...
Na tekmi Maribor - Željo je bil prenos pokrit v HD, vendar RTV SLO ni hotela odkupiti pravic, na Koševu pa sploh ni bilo kamer, tako da tudi če bi hoteli, nebi mogli prenašat tekme...
jeba je ker mislim da za ta predkola lahko klubi še sami tržijo pravice, pol ma itak uefa prek, in če bi kupli kaj od njih bi itak ta predkola zraven dobili, tak pa niso pa je jeba.
pa tudi če nimajo denarja ... ne mi rečt da se nebi dalo zmenit s klubom za nek revenue share ... da si procentualno razdelijo kolk dobijo od oglaševalcev ... samo pač ... morejo se pujčeki pri koritu mastit
"Holanđani su dokazani fašisti koji mrze sve nekršansko. Trenutno su u Holandiji na vlasti ultrdesničari koji nude doživotnu penziju nekršæanima da napuste Holandiju. Šutite dobro smo prošli mogao je početi pucati po navijačima za "više" ciljeve. Brejvik nije izutetak to je trend koji se širi Evropom. Oni nas gaze sistematski veæ 20 godina tako da sam oguglao na nepravdu. Tužno je da svi u BiH osim navijača i simpatizera Želje slave pobjedu Maribora."
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.