Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Vsekakor lepša cesta, čeprav mi ni uspelo do Kamenjaka se premaknit
Sem klical kolega, ki je pol leta na Fuerte in je cesta v primerjavi z Kamenjakov veliko lepša, ker baje jo tudi popravljajo pogosto...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a greste na znane lokacije, neznane, iščete še kam bi šli?
jaz mogoče še letos, če ne pa spomladi, feb,marec..
Cofette beach, pescine na severu otoka pri corralejo, el Cotillo, popcorn beach, na jugu še moro Jable in sotavento, Costa calma, če si rad aktiven še vzpon na pico de la zarza, razgled je vrhunski, la pared, ajuy, betancuriua, bil že 3x, meni je to najljubši otokKaksni predlogi kaj videti na Fuertaventuri? Nisem sportnik, bil ze na vseh Kanarskih otokih razen na Fuertaventuri in bi sla z zeno za 14 dni. Je toliko za videt, ali je 14 dni prevec?
Zelo odvisno od človeka. Fuerta je lahko super tudi če iščeš odklop in ležeren dopust. Resda ni borovcev in nekega reveža, ki ti nosi pijačo na plažo, imaš pa lahko kakšno plažo skoraj za sebe. Je pa rentacar skoraj (absolutno?) obvezen.Preveč, ce ne surfata, kajtata ipd... Ne vem, vsaj meni je fuerta sinonim za športne počitnice in se to zgolj vodne športe, ki zahtevajo veter
Dodal bi še živalski vrt (Oasis wildpark) in pa naše letošnje odkritje - plaža Solapa na zahodu. Smo bili že 2x, pa se še vrnemo...Cofette beach, pescine na severu otoka pri corralejo, el Cotillo, popcorn beach, na jugu še moro Jable in sotavento, Costa calma, če si rad aktiven še vzpon na pico de la zarza, razgled je vrhunski, la pared, ajuy, betancuriua, bil že 3x, meni je to najljubši otok