Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Subscribe by entering your email address below and I will email you the web page address of the full list of additional freebies 47-118. And every month you'll get more great freebies in Support Alert newsletter as well. All free with no catches.
Probajte ta link. Sam sem že nekaj časa na mailing listi, pa res enkrat mesečno dobiš en kup informacij (res en velik kup, ki se ga meni ne da brat), pa tudi ta link, ki mene vrže direkt na 47 - 119 ostalih aplikacij:
ker smo ravno pri free programčkih, a obstaj akak tak, ki zna avtomatsko obrnt sliko pokonc če je le ta bla tko slikana. sem zdej inštaliral irfanview pa nisem njadu te funkcije.
ker smo ravno pri free programčkih, a obstaj akak tak, ki zna avtomatsko obrnt sliko pokonc če je le ta bla tko slikana. sem zdej inštaliral irfanview pa nisem njadu te funkcije.
To ni ravno dober način, ker zaradi ponovne kompresije izgubiš na kvaliteti fotke.
Zgornji programček, pa naredi avtomatično lossless rotacijo fotk glede na zapis o orientiranosti, ki je shranjen v EXIFu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.