Free programčki

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Redno updejtan seznam najboljših free programov (z obrazložitvami) za raznorazne potrebe: TUKAJ

Noro uporabna stran.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Probajte ta link. Sam sem že nekaj časa na mailing listi, pa res enkrat mesečno dobiš en kup informacij (res en velik kup, ki se ga meni ne da brat), pa tudi ta link, ki mene vrže direkt na 47 - 119 ostalih aplikacij:

Techsupport extended ...

EDit: Zdaj sem videl:
Citat:
I reserve this list exclusively for subscribers to my free Support Alert Newsletter and kindly request that it not be publicly posted. - Gizmo.

Oops
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

ker smo ravno pri free programčkih, a obstaj akak tak, ki zna avtomatsko obrnt sliko pokonc če je le ta bla tko slikana. sem zdej inštaliral irfanview pa nisem njadu te funkcije.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.055
71
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ksz

ker smo ravno pri free programčkih, a obstaj akak tak, ki zna avtomatsko obrnt sliko pokonc če je le ta bla tko slikana. sem zdej inštaliral irfanview pa nisem njadu te funkcije.

V irfanu pritisni tipko L (left) ali R (right), odvisno v katero smer hočeš obrniti sliko. Shrani.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
To ni ravno dober način, ker zaradi ponovne kompresije izgubiš na kvaliteti fotke.
Zgornji programček, pa naredi avtomatično lossless rotacijo fotk glede na zapis o orientiranosti, ki je shranjen v EXIFu.