Franz Kafka - preobrazba

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
No do jutri mam seminarsko za narest. Ma kdo kšno že narjeno iz svojih sš dni al pa da je zdej?
smile-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jah kaj čem rečt, na dijaski.net jih imas, samo podpis spremenis pa gasa..

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
To je delo, ki sem ga imela na ustnem izpitu na maturi iz slovenščine.... Gregor Samsa....hrošč....simbolizem... to je vse kar se spomnem
grin1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Jup, res je. [censored].ga sem kopiral iz dijaški in šola je nora, čeprav je profesorca vešča tega. Ma bmk, itak je nov let.
grin1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Tako se govori. Jebiga, če opazi, opazil. Pol bo potrebno prebrat:rofl:

Vsa dela so bedna, jaz se malo katero delo spomnim...jebeš slovo, itak je na faxu ne bo. Važno da se zna dokaj slovnično izražat in pisat, vse drugo je zame lari fari:

priredja:rofl:, podredja:rofl:, stalne besedne zveze :WTF?:, ...in še in še.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Al pa Telečja pečenka, ko je bil čist bolan od tiste pečenke...pa Dogodek v mestu Gogi...krneki. Edino Plašč mi je bil pa všeč.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Saj prebral sem knjigo, samo seminarske se mi ni dal, no sm pa kopirov. Na srečo je tok časa sprašvala, da sm reku, da mam predolg za predstavlat.
grin1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Hmmm morda je knjiga na prvi pogled res bedna, zato se je pa treba v njo malo bolj poglobit (ni to dr. Roman
wink-1.gif
hehe

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ma ja...sj smisel knjige je res v precej prenesenem pomenu,ampak se še zdaj spomnim,da se mi je na trenutke to knjigo prav gabilo brat...pa čeprav rada berem...za povrh vsega mislm,da sm bla clo vprašana o tej knjigi...
bonk.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ta besedila so za prave g33ke. Profesorcam pa je to čtivo itak vsakodnevna rutina. V bistvu si že sproti izmišljujejo in domišljajo kaj za vraga je s tem mislu pisec!? In to jih žre...da bi pa malo vklopile logiko in reke, ja pil in sral ga je pa je pisal take pizdarije, to pa ne...Oni vsekakor niso bili taki kot je današnja mladina:D:D:D
hysterical-1.gif

Mi smo imeli eno, ki ni hotla nam brati odstavka enega besedila, (tako je pač ona hotela vedno brat) da je kao ful žalostna zgodba ipd. Beri to, Mejduš profesorca pa taka...kva si plačana tu, da sočustvuješ z avtorjem
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Če malo pogledan zvezek iz srednje šole in interpretacije prebranih besedil, ki nam jih je dala profesorca, se lahko zjočem! Ženska je odšla v kar en svoj svet in razumela prebrano zelo po svoje, da na koncu sploh ni vedla o kerem besedilu govori!
bonk.gif