Franja 2015

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Gre kdo?
wink-1.gif

Veliko, malo?

Dans šli biciklirat po trasi male...no jaz do vrha vzpona (suhi dol), ostali še do Gorenje vasi in na Žiri...a nazaj grede sem srečal garant 200 kolesarjev (po večini skupine)...zih vsi trenirali za Franjo
grin1.gif

roblek007

Pripravnik
19. apr 2009
228
3
18
Zadeva je že preveč množična in mogoče že preveč tekmovalnega značaja. Bil 3x vsakič je blo super, me pa moti to dvoje kar sem napisal.
Za veliko je fino da imaš v nogah letos vsaj 500 km. Ne pozabi na hrano in pijačo, ki je ob trenutnih razmerah še kako pomembna.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.744
6.743
113
pri taščici
Bil 2007 na mali. Dvomim da bom še kdaj imel toliko v nogah da se je bom lotil. Sem pa bil s tistim rezultatom več kot zadovoljen. (Glede na kolo, noge, lastno težo katere sem nekaj pustil v neki koruzi blizu vodic.
sprasujem se.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Zame mogoče niti ne premnožična, tud za tiste zagreteže se ne menim, itak lahko počakaš, spustiš tiste butle mimo, pa lepo šopaš od zadi. Bl me moti cena, kero nabijajo zato, da sem bom na kolesu peljal. Sej ne rečem, da je filing pa športni dogodek, ampak mi je preveč. Pa tud vem, da je vse skupaj zmer dražje, od redarjev, bla bla bla, razumem, ampak meni enostavno preveč. Če ne veš kako boš s šihtom in da odkartam 50 eur, mi pa ni glih.
Za veliko, pa ni tok pomojem, da morš met 500, ampak da maš včkrat po 150, tok k traja velka, da se navadiš odpeljat 150 v kosu, če druzga ne, da rit in hrbet in noge navadš na 150. Če boš šou 5x po 100, bo mal premal za veliko, za malo bi pa šlo. Seveda, če jo češ z užitkm speljat, zato tud greš, ne da tm trpiš in pihaš in kovneš u 3pm, pol res škoda dnarja.

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
O ja, folk to tolk resno jemlje, da na konc hodt ne morjo zarad krcev. Butli pac. Pa ce se prej prijavis je 23 evrotov. Sama prireditev je pa butasta, tko kot sami udelezenci.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sm napisal da so in da jih spustiš naj gonijo in padajo. Vem kako je, sem bil. Sem tud napisal, če ne veš kako bo s šihtom je 45€. O udeležencih pa vsakemu svoje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.744
6.743
113
pri taščici
Sem mnenja da je v grupi po ravnem lažje odpeljat 100km kot pa solo 50. Pa nisem velikokrat vozil v grupi. Samo v grupi greš bp vsaj 10 kmh hitreje kot solo.
Je pa težje biti na čelu. Ampak če so redne menjave potem tudi to gre.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
To pa sigurno, sej nisem tko mislilm da čist sam voziš, ampak pač, da se ne rineš na štartu spredi, se lepo razvrstiš, čas se tko šteje šele od brezovce/dobrove, tako, da tisti najbl zagreti se pa itak na čelo rinejo že pred startom.

Nazadnje urejeno:

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.021
185
63
Sploh ne vem, kako si lahko organizator tega (kdorkoli sploh je) lahko privošči zaprtje ceste med BTC-jem in Šentjakobom, in to v petek v času največje prometne konice. Kje se bodo proti domu peljali tisti, ki nimajo vinjete?

In ravno par dni nazaj sem na tej cesti v Šentjakobu (čez most) dohitel kolono avtomobilov, ki je vozila za dvema kolesarjema v dresih, ki sta vozila vzporedno in se nista dala motiti. Z veseljem bi ju pobral na havbo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Obstajajo še druge necestninske ceste. In jebat ga, obveščen si dosti prej, zato se lahko prilagodiš.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.744
6.743
113
pri taščici
Ali pa do Dolskega.
Jaz tudi v nedeljo dopoldan ne bom mogel iz Idrije v Ljubljano, pa zna biti obvoz se "malo" daljši koT pri tebi. Najdi si opravke v lj ali pa pojdi prej domov.
kakšna stvar pa je tudi lahko organizirana. Se spomnim podobnih revežev ki protestirajo ob raznih pustnih povorkah.....
Zaradi obnove mosta sem imel vec mesecev 6 Km dlje V sluzbo. A misliš da se je kdo obremenjeval (razen tistih ki smo morali zaradi tega 15 minut prej od doma).
Pa da bi z deli vsaj hiteli. Po več dni ni bilo nobenega delavca na mostu.
pred kratkim je bil zaprt črnuskimi most. So tudi imeli nekateri konkreten obvoz

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Iz Zadobrove do Črnuč? Kaj misliš, da bom šel okoli cele LJ?
Ojej, kar 5 km boš več naredil po Zaloški pa Štajerski, to pa je resna katastrofa.
bonk.gif

Najbolje, da kar dopust vzameš, ker boš zgubil cel dan zaradi tega obvoza. Sočustvujem s tabo. Se spomnim obnove črnuškega mosta, pa je trajalo skoraj 5 mesecev, pa vsakič 3-5 km dodatnega obvoza tamo-vamo. Res grozno. Komaj sem preživel.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.021
185
63
Ne gre se za tistih 5 km, ampak za čas, ki ga človek izgubi ob cijazenju skozi mesto v največji prometni konici.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Kolo je zakon. Nas naštejem tud po 20 komadov na vsakem semaforju. Še mal pa bo že na kolesarskih gužva.

Da ostanem ontopic: za foro bi šel s pony-em na ta malo Franjo, sam nisem siguren da bi sfural - vsaj ne brez trpljenja.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Jaz grem ta veliko. Lani je malo zmanjkalo za pod 3:50, letos je pa forma boljša, tako da bi mogl it.
Res ne vidim v čem je težava, če se določene odseke zapre zaradi športnih prireditev. Ko pa razni desničarji ali levičarji okupirajo center mesta zaradi kurčeve politike je pa vse ok?!!!
Raje se malo več s sabo ukvarjajte, pa boste mogoče kdaj celo aktiven udeleženec na kakšni prireditvi!
Če bi pol tolk hitr vrteli noge, kot opletate z jeziki bi vas lahko večina živela od kolesarstva.
wink-1.gif