francija, begunci, zgodba

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Ne zagovarjam migracijo, zagovarjam pa begunsko krizo. In po drugi strani pa tud migrante čisto razumem ker si noben ne želi živeti v vojni. Sploh če jo je sprožil kr en tretji, zaradi političnega in kapitalskega pohlepa.

Tudi jest mislim tako. pa tud begunce bo treba vrniti. Tudi s tem se strinjam. Sicer nisem tok črnogled za prihodnost.

Begunci men še niso dokazali, da so tukaj organizirano in vodeni iz strani skrajnežev. Tud ne vidim dejavnikov da bo prišlo nasilje iz tega.

Ja nebi smel pridit tako k nam. pa so. kaj čmo zdej? zdej je kar je. Sicer zdej vse popisujejo. Pač so emigranti izkoristili begunsko krizo.

mogoče se bo pa izkazalo da drži pregovor "Dobrota je sirota."

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Seveda se bo! Še vedno se je.
rolleyes-1.gif

Gre za dvojna merila, kjer mene šraufajo na meji s hrvaško, - sploh ni prost prehod.

V avtu imam vedno lovski nož in policaj ga je videl. KOMAJ sem mu dopovedal, da je to orodje.
rolleyes-1.gif

Državnemu zboru je treba naročiti, naj regulira, da morajo pri nas živeče ženske biti odkrite , slovenščina je pa uradni jezik! Džamijo pa z zakonom skenslati, zaradi očitne nasilniške grožnje in teroriziranja.

Naša država je in MI smo tisti, ki bomo povedali, kako se živi pri nas!

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Meni je najbolj fascinantno, da ravno tisti, ki so največji zagovorniki muslimanskih pribežnikov in ne dovolijo netolerance, v isti sapi bentijo nad večinsko veroizpovedjo v državi in jim gre na živce celo zvonjenje v cerkvah. Džamija je pa ok in ne bit nestrpni. Dvoličnost na kubik.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zaradi mene lahko ima na buči kar hoče, lahko celo japonsko pagodo. Vendar mora biti obraz odkrit, kot je navada v našem svetu. Razen za maškare - lej, to je naša tisočletna tradicija in če niso zanjo, naj gredo prijazno drugam! Oni so prišli po pomoč sem in ne mi k njim.
rolleyes-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Meni je najbolj fascinantno, da ravno tisti, ki so največji zagovorniki muslimanskih pribežnikov in ne dovolijo netolerance, v isti sapi bentijo nad večinsko veroizpovedjo v državi in jim gre na živce celo zvonjenje v cerkvah. Džamija je pa ok in ne bit nestrpni. Dvoličnost na kubik.

aplauz.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
dzamija ne nabija vsako uro. in dokler jo ni na vsakem hribu, trgu ali vasici, mi cist dol visi za dzamijo. slovenija je mejhna, 2 sta cist zadost.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

hm... čudno. ko so kristjani širili vero, so jo tudi na silo. čemu potem?
Glej- obračaš povedano in se nato čudiš. Beri, kot je zapisano, pa ti bo vse jasno
evil.gif

V repliciranem postu sem govoril o sodelovanji in ne o širjenju.

PS-Kristjani pa so tudi pri širjenju vere uporabljali sodelovanje muslimani pa poznajo le popolno podreditev ali pa smrt.. Zaradi tega imaš npr. tako različne obrede po katoliških cerkvah po svetu. Cerkev je sprejele tudi marsikateri poganski obred...V krščanstvu je praktično edina stalnica Sveta trojica in Marija- poti do čaščenje pa so široko odprte.
Če si kdaj prelistal Sveto pismo so v njem le opisi dogodkov in neka splošna pravila obnašanja. V Kuranu pa so precej natančno opisane posamezne situacije in kaj mora vernik takrat storiti, če noče postati nevernik. Danes lahko najpametnejši ljudje berejo Sveto pismo in živijo po njegovih postavah ne da bi morali postati kreteni. Pri muslimanih to ni možno- si lahko pameten in ne slediš v popolnosti naukom iz Kurana ali pa si [cenzura].

I

Izbrisan uporabnik #9334

Meni je zvonenje iz Boštanjskega turna naravnost čudovito, saj sem odraščal na vasi, kjer je bil zvon na las enak, kot tu sedaj. Isti zvok, neverjetno.
smile-1.gif

Res pa je, da sem v obeh primerih od turna stran cca. 2 km. Če bi bil z bajto zraven, bi pa tudi jaz pizdil, definitivno.
tongue-1.gif
)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:

in ne vidis vso ... v svojem postu....

Predvidevam da bi MORALI vsi pdopirati netoleranco. Celo spodbujati! Mogoce celo nagrajevati?!
bonk.gif
Zvonovi so, dzamij ni. Delati neke paralele na ta nacin je malce moteno.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tako je. Zvonovi so, džamij pa ni !

In tako naj tudi ostane!

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Kje piše, da bi morali nagrajevati netoleranco?! S tabo se ne pogovarjam več, ker nima smisla.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Predvidevam da bi MORALI vsi pdopirati netoleranco. Celo spodbujati! Mogoce celo nagrajevati?!
bonk.gif
Poglej, v Islamskih državah tudi ni prašičjih farm v EU pa so. Da ne boš netoleranten se boš zavzemal, da jih začno graditi v tudi tam???

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Kje piše, da bi morali nagrajevati netoleranco?! S tabo se ne pogovarjam več, ker nima smisla.

Torej samo spodbujati? Ne vidis nic cudnega v svojem stavku?
Meni je najbolj fascinantno, da ravno tisti, ki so največji zagovorniki muslimanskih pribežnikov in ne dovolijo netolerance

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tako je. Zvonovi so, džamij pa ni !

In tako naj tudi ostane!

To gibanje delujejo paralelno z uradno islamsko skupnostjo. Imajo svoj nauk, svoje ljudi, svoje financiranje, svoje vse. Nimajo (naceloma) nobene veze z dzamijo. Sploh pa slovensko saj je po njihovem tolmacenju konkreten greh.

Gospod ,ki naj bi stal za napadi v Parizu je vodil nocni klub v katerem se je dilala droga... Kako tocno bi (ne)bostoj dzamije vplival na njega? Slovenci ,ki so sli v Sirijo NISO HODILI v dzamije so bile na vsakem koraku. Ergo? Bos znal kaj iz tega pogruntati?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

bonk.gif
Poglej, v Islamskih državah tudi ni prašičjih farm v EU pa so. Da ne boš netoleranten se boš zavzemal, da jih začno graditi v tudi tam???

Kje sploh zaceti...
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Stari, ti si na ignore pri meni, tako da mi je vseeno, kaj klobasaš.

Samo da nekaj pises, ceprav bedarije... Kajnede
roza.gif

Kako je lahko nekdo netoleranten do ksenofobije. Kaj bom se slisal v 2015
bonk.gif