Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
The new regulations for 2012 that force the front section of the nose to be low down - while teams desire the chassis section to be higher up - has led to a number of outfits featuring dramatic step changes along that area of the car.
če prav vem, oz. mi je nemški novinar pred kratkim na to temo prav razložil, je point v varnosti nekje ... sicer ne vem, kje, ampak vseeno - zakaj pa recimo McLaren nima tega nosu?
in še vedno trdim - prehitevanja v F1 so izginla tisti trenutek, ko so designerji dvignili nos od tal ...
Zaradi trčenja MSC in Liuzzija v Abu Dhabiju in pa zaradi trčenja Webrra in Trullija/Kovalainen (ne vem točno kdo je bil) ko je Weber poletel čez njega. S tem pravilom so hotli preprečiti dvig nosov čez to višino. Sam če se mene vpraša niso s tem nič dosegli. Dokler bodo kolesa nezaščitena bodo tudi bolidi leteli po zraku.
Zdaj me pa res zanima, kaj bo newey naumil. Glede na to, da je RBR trgovsko podjetje mislim, da dajo kar dosti na izgled, tako kot mclaren, tako da malce dvomim, da bodo imeli tak grd nos, kot ostali.
5. FEBRUAR - Lotus: lotus renault E20 (Raikkonen, Grosjean)
6. FEBRUAR - Red Bull: red bull renault RB8 (Vettel, Webber)
6. FEBRUAR - Sauber: sauber ferrari C31 (Kobajaši, Perez)
6. FEBRUAR - Toro Rosso: toro rosso ferrari STR06 (Vergne, Ricciardo)
7. FEBRUAR - Williams: williams renault FW34 (Maldonado, Senna)
21. FEBRUAR - Mercedes: mercedes W03 (Rosberg, Schumacher)
21. FEBRUAR - HRT: HRT cosworth F112 (De la Rosa, Kartikejan)
? - Marussia: marussia cosworth MR01 (Glock, Pic)
Mene še samo Mercedes zanima.Itak je jasno, da bo RBR spet dominiral... Ferrari pa sanja kukuruz.
Montezemodlo : "Zaradi snega smo dirkalnik predstavili na nekoliko nenavaden način, a upam, da nam bo to prineslo srečo. Enzo Ferrari mi je nekoč dejal, da je toliko snega padlo na dan, ko se je rodil, njegova mati pa na občini zaradi tega ni mogla registrirati njegovega rojstnega dne. Prav zaradi tega verjamem, da nam bo sneg še naprej prinašal srečo."
Lotus je lepo rešil tale nos, niti ne zgleda tako zlomljen. McLaren je že od nekdaj nizek v nosu, RedBull pa mi na snapshotu deluje previsok oz. lahko celo, da gre še za lanski model ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.