[Formula 1] Novice iz sveta III.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Cancel the Schumi to Sauber rumour. Latest hints are that Alguersuari will replace Perez for 2013.

Zgleda ne bo nič.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
100 folka reče da je foter zanič. Eden sam reče da je foter špica. Jaz ne vem kaj se tu prepirate ko je več kot očitno da je res špica...
bonk.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zgleda res nimajo denarja, ata pa očitno kljub miljardi o0O ne misli dirkat zastonj, čeprav ljubi dirkanje?!? No zdaj sigurno malo majn, kot pred 3 leti :D

Brezveze, kaj naredi denar s človekom... prepogostokrat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Dr. Dieter Zetsche pojasnjuje, da pri Mercedesu niso izpolnili pričakovanj, ki so si jih zadali skupaj z Michaelom Schumacherjem.

Die Welt poroča, da Daimler od Hamiltona pričakuje le eno - zmagovanje.

Schumijeva menedžerka Sabine Kehm trdi nasprotno; dirkač naj bi imel usodo v svojih rokah, a se ni mogel odločiti, če bi sploh ostal v formuli 1...

S tako kanto mislijo zmagovat
hysterical-1.gif

Drugo leto bomo že bolj vedli, kak hiter je dejansko Rosberg.
cheer.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Predstavljaj si da Lewis scat vozi Nica. Moj bog kako bo sele to hecno, po tem ko je nico 3 leta solal fotra s faktorjem x2. Tako sramoto kot si je ta tip naredil s comebackom si je ne zasluzi noben sportnik...razen njega ki itak ni sportnik. Leta in leta je krao, avto sekundo boljsi od vseh, FIA se mu je prepogibala...no zdej pa ma. Cel svet vidi kako je v bistvu povprecnez. Prav mu je. Se iz mece so ga nogirali....tip pa kar nima dost. Pomoje bo res sel si sramoto naprej delat v sauber...ker on dirka s srcem, on ljubi dirkanje....sure...dejte mu za sirovo pa pasteto pa je vas...malo morgen. Tip rabi kes za marmeljad...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Ja miško, res rabi za marmeljad. Še malo, pa bo na alterju spraševal, kako se na Šmarno zleze... brez da te kap zadane...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A ni fotr že med sezono pizdakal da bo šel, če ne bo Merđo ratal vsaj kokr tolk avto?

Sicer pa moje mnenje; fotra za vse skupaj boli [cenzura]...štekam, da je hotel z mercedesom pridt v zgodovino, pa se ni izzšlo. Vzrokov je veliko. Ni pa res, da je prestar. Če bi blo to 15 let nazaj, bi odstopu na naslednji dirki sledila zmaga. Motivacija je jeba, ja....

Smeh bi bil, če bi fotr podpisal za Sauber. Bi vse skupaj pod bistveno manjšim pritiskom bolj funkcioniralo. I think
confused-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
točno to, bolj hecno je, da pri mercedesu še vedno mislijo da imajo "top" avto..nimajo ga, fact..glede točk je čisto vseeno kolk jih zbereš, če voziš v drugi kategoriji (vsaj glede uspehov sodeč)..s 4 mesti max pač nisi main player. Šumaher bi moral zdaj (ako še ima veselje) ruknit v nek zauber, drugo leto osvojit kakšne stopničke, pa je zmagal...pa se lahko potem Dieter sladko jebe. Problem v teh 3 letih je bil še vedno avto in ne dirkača.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
točno to, bolj hecno je, da pri mercedesu še vedno mislijo da imajo "top" avto..nimajo ga, fact..glede točk je čisto vseeno kolk jih zbereš, če voziš v drugi kategoriji (vsaj glede uspehov sodeč)..s 4 mesti max pač nisi main player. Šumaher bi moral zdaj (ako še ima veselje) ruknit v nek zauber, drugo leto osvojit kakšne stopničke, pa je zmagal...pa se lahko potem Dieter sladko jebe. Problem v teh 3 letih je bil še vedno avto in ne dirkača.

Sej letošnji Sauber je boljši od Mercedesa!!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se pravi..: Schumi je se vedno crem de la creme, samo Mercedes je totalen skret, (kljub temu, da so zmagal in to celo z Rosbergom) in zaradi tega Schumi ne more pokazat, kako bi on z lahkoto pri svojih 84 letih solal vse?
confused-1.gif

Dejte ze sprejet fakt, da je clovek prestar. Stari Schumacher bi bil danes nekaj takega, kot je Alonso. S 3-4 najhitrejsim dirkalnikom bi se boril za naslov.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Se pravi..: Schumi je se vedno crem de la creme, samo Mercedes je totalen skret, (kljub temu, da so zmagal in to celo z Rosbergom) in zaradi tega Schumi ne more pokazat, kako bi on z lahkoto pri svojih 84 letih solal vse?
confused-1.gif

Dejte ze sprejet fakt, da je clovek prestar. Stari Schumacher bi bil danes nekaj takega, kot je Alonso. S 3-4 najhitrejsim dirkalnikom bi se boril za naslov.

V kakšnih okoliščinah so že zmagali z rosbergom?
Pa ne pozabi, da če ne bi takrat tisti šlampasti mehaniki od mečke zafrknili šumija bi bil šumi sigurno na odru za zmagovalce, boril bi se tudi za zmago!

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
lol no, ferrari slab? kje si pa to prebral..mogoče res ni suveren na vseh progah, povprečno je pa najbolj zanesljiv in solidno hiter. in kot tak se da tu pa tam zmagat in šibat stopničke...zato pa bo alfonzo prvak.

masa pa itak ni bil nikoli hiter ne v dobrem ferrariju ne v slabem.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
confused-1.gif

Samo tko za foro. Pejt pogledat, kolk so stari dirkači v: INDY, NASCAR, DTM, DAKAR....jest sem že. Pol pa prid nazaj, pa bova debatirala kolk je kdo prestar in kolk ne.
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Vse te serije imajo fu£ za opravit z F1.. Mansell je su v Indy in v prvem letu zmagal pri svojih 40 letih. Kaj ti to pove o kvaliteti serije? Tam se celo precej hudi povprecnezi v F1 odrezejo dokaj dobro.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kje sem napisal, da je Ferrari slab? Napisal sem, da je 3-4 najhitrejsi dirkalnik in, da ga Alonso vlece iz blata. In tudi z Mercedesom se sem pa tja da zmagati pa stenge osvajat, samo potrebujes Alonsa oz. dirkaca njegove klase. Se celo Rosbergu je uspelo zmagat in fasat podium..

Massa ni bil nikoli hiter? Zato je 2008 v zadnjem ovinku popusare prvenstvo, ker je useless?

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Kje sem napisal, da je Ferrari slab? Napisal sem, da je 3-4 najhitrejsi dirkalnik in, da ga Alonso vlece iz blata. In tudi z Mercedesom se sem pa tja da zmagati pa stenge osvajat, samo potrebujes Alonsa oz. dirkaca njegove klase.

Massa ni bil nikoli hiter? Zato je 2008 v zadnjem ovinku popusare prvenstvo, ker je useless?

S Ferrarijem lahko osvojiš PP, lahko osvojiš zmago in si lahko nevaren vsako dirko...pri mečki pa si lahko nevaren za to, samo če so vremenski pogoji ustrezni in jim ustreza tudi dirkališče (kot je bila to npr. letos VN KIT!).

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jup, s Ferrarijem lahko vse to osvojis, ce imas Alonsa za volanom. Kot bi podobno lahko Alonso pocel z Mercedesom.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Ma ja, ti sedaj trdis, da je merc na ravni ferrarija, oz. da je Alonso sposoben s tisto kanto voziti qual pace vec kot pol sekunde hitreje kot trenutna dirkaca? Lepo te prosim, no...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pomojem je pisal sarkastično zaradi Rocky9. Ferrari je občutno boljši avto kot mercedes, ampak alonso nebi bil v mercedesu nič kaj dosti hitrejši, kot sta ata pa nico.