[Formula 1] Novice iz sveta II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Gre vsem že skoraj 1 leto....razen Mclarnu seveda.

Jaz sem pa bral drugo razlago...avto ma SW naštiman po temperaturah....za nad 30°C fefafiju ni vklopilo nič in sta se oba skuhala.

Malo sumljivo je že, da 2 motorja ribneta po xyz letih.
tongue-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Torro Rosso je naprodaj.....upam da bo na ebayu.
cheer.gif

No...sicer se mu pa ne mudi...prodal bo do 2010, razlog je pa, da odo od takrat naprej kupljeni avti prepovedani.

Hamiju skačejo po glavi, ker ni član GPDA, prej fotr Kulti, zdaj pa Rod Stewart...pardon Ðeki.
17758-icon_confused.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Preveč je nadut tale Hami, da še ne bo zaradi tega pristal trdno na tleh...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Preveč je nadut tale Hami, da še ne bo zaradi tega pristal trdno na tleh...

In kaj je takega izjavo ?

Vsi Ferrari fani ga vidite nadutega a jaz ne vidim ene nadute izjave iz njegove strani.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Same here.. Nevem kaksen je v privat lajfu, samo kar je medijsko izpostavljen je vec ali manj vedno skuliran in dostopen..

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Pa saj jim je težko. Prvo jim Schumacher gre iz F1 ko je nakradel dovolj naslovov, in ker je pač bil Alonso takrat "najboljši" seveda ferrarijevec navija potem zanj (kako mislite da je za Schumacherja začel navijat? - pač takrat je bil "najboljši"), pol pa še Alonso dobi povprečen avto in naredi budalo iz sebe ko ga rookie scat vozi celo sezono in se vidi da če nima 2 stpnje boljšega avta da je model šrot. Nije jim lako. In kaj zdej nardit? Pač naslednji najboljši....aja ne, to je Hami, za tega že ne bomo navijal je grdi grdi Alnosa scat vozil....no pa dejmo pol...naslednji najboljši....Raiko? SUPER! Pa še v Ferrariju je! Sam kaj zdej ko se model dvakrat zavrti pa še avto mu gurtne, težka bo letos....naslednji najboljši....

Stari na konc bojo za force indio navijal ker ma 3 šraufe celo of ferrarija....

Težko je bit rdečkar v teh cajtih....
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

Fora pa je, ker poznam velik folka, ki paše k tem opisu k budali šamar

Edin pozabu si nekaj.. Alonso je bil ti ti ti barabin, ko je scat vozil Schumla.. pol se je pa prelevil v carja
evil.gif

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Jaz tudi mislim da je McLarenova elektronika kriva za to da so Ferrariji crknili. Pa ne samo za to, elektronika je tudi kriva da raikkonen ni mogu zabremzat ko je prehiteval Kovalainena in elektronika je tudi kriva da se je Raikkonen obrnu. Prav tako je elektronika kriva da je obrnilo Masso v prvem ovinku, saj je dala signal motorju da v prazno zavrti zadnja kolesa kot da bi pohodo polni gas.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

Nekaj berem sem in tja in pri Ferrariju se dejansko izgovarjajo na ECU. Samo ne v smeri sabotaze, ampak v smeri, da je se niso dobro nastudiral..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Nisem ferarijev fan, ampak v hami vs kimi sem za slednjega.

Hami je rekel, da nima časa se udejstvovat ... mislim...kaj pa takega dela pokavec pri 22 (ali koliko jih že šteje?), da ne bi mogel na čase it na kakšen sestanek.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
hysterical-1.gif

Nekaj berem sem in tja in pri Ferrariju se dejansko izgovarjajo na ECU. Samo ne v smeri sabotaze, ampak v smeri, da je se niso dobro nastudiral..

Še dobro da Jean Todt več ni pri Ferrariju, če ne bi še elektronika bila kriva da mu je taki nos zrasto.
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.