[Formula 1] Novice iz sveta II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
ksz

Zdaj se bo morda razvila teorija, da je v resnici Barichello sam iz dirkalnika vrgel tisti košček vzmeti in namerno poškodoval Masso ter tako omogočil Šumiju vrnitev v F1, saj si je on to zelo želel. Barichello - večni služabnik Šumiju
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Nekak tako ja...saj vidiš kako je na stezah zadnje čase, vse skup je en vrtec.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Daj ne muti model, ni vse v voznji, nekaj mora biti tudi v glavi kako bos avto nastavil in to Sumi sigurno zna, ni mi potrebno omenjati, da je dez mojster.

Ce me znanje sluzi je Sumi kot nekaksen poseben svetovalec, ki tudi vozi dirkalnik. Ja, sem fan Sumija, ko je sel ven iz formule, sem nehal gledati, sedaj bom ponovno pred sprejemnikom. Se posebej se veselim Alisica. =)

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ja, ker stara generacija je znala vozit, smrkavci pa pojma nimajo..
rolleyes-1.gif

res je. stara generacija je vozila zaradi dirke in izzivov ne zaradi denarja kot se vozi danes.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Vaio, kako misliš, da je nekaj na tem? Če sem že včeraj dal link, da je zadeva uradna, viper je pa kopiral vsebino sem
smile-1.gif

Torej ja, šumaher se vrača, zagotovo...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jap, genau tako je.
hysterical-1.gif

Posebi kak Fisi, Sutil, Nakajima vozijo samo zaradi kesa..
hysterical-1.gif

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Njegov povratek bo naredil letošnjo sezono še bolj zanimivo.
Sedaj bo končno prišlo do para Kimi- Michael, zraven imamo baby Schumija, Webbra, McLaren se vzpenja v formi, mogoče bo tudi Brawn še kaj popravil dirkalnik... Zanimanje za dirke pa bo prav gotovo precej precej naraslo.
Škoda edino, da je potrebno sedaj čakat še skoraj 4 tedne
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ti mladi vozniki F1 res nimajo pojma...

... o tem kako vozi Šufaker.
evil.gif

Tudi njim (Vettel, Hamilton, Glock...) bi prav prišla testiranja pred Valencijo. Da se pripravijo na namerna zaletavanja in parkirane dirkalnike sredi ovinkov. Raikkonen pa naj preveri, če mu žlajfi dobro delajo, da bo lahko na koncu požlajfal pred ciljno črto.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Za Rajca bojo že mehaniki poskrbel, da se nau zbudu.
uf-1.gif

Sicer pa Rajc ne pije že skoraj odkar je pri rdečih in se mu jeb***......je to mogoče prvi, kateri je boljši/hitrejši, ko ma mačka al pa še 1 promil v krvi.
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Šumi kr tko pršu nazaj v F1....ker jo pogreša, ker pogreša navijače....
hysterical-1.gif

Resnica....Fefafi mu je obljubil novo pogodbo "svetovalca", kar pomeni da bo služil pol toliko v penziji, kot je z vožnjo v najboljših časih.

Pogodbe mu drugače niso mislil podaljšat oz. nikakor ne za tak keš.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pa še to...Brawn ni tolk "izgubu" forme, kokr so slab dirkal zadnje 2 dirke, Mclaren pa fefafi pa nista toliko pridobila.

Boste vidli v valenciji, brez novih delov bo brawn za lepe točke sposobn.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.