Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ferrari pa red bull se bosta uradno pritožila na prvi dirki glede zadnjega difuzorja. Drug problem pa je da Morajo vse ekipe in berni soglasno potrdit novo ime ekike, ki je potem tut opravičena do denarja. Govori se da naj bi ravno berni bil nekaj proti ekipi, to pa zato ker nima nekega stalenga financiranja. V četrek so sicer potrdili v enem drobnem tisku obstoj "nove ekiipe" to da so jo poimenovali nova ekipa pa pri FII ne pomeni kaj dobrega, saj naj ne bi bila upravičen do denarja iz tv prenosov in sponzorstev to pa pomeni da bi lahko imel Brawn težave pri štartu na od 4 dierke naprej, saj naj bi ravno večina denarja temeljila na tem denarju, ki naj bi hot še hondi pripadal v višini 40 milijonov. Honda je bila predzadnja lani a ekipi Brawn pripada ravno zadnji boks. to samo potrjuje dejastvo da si ravno berni ne želi ekipe ki finančno razmišlja tako krratkoročno!
To bi bilo na hitro ker me nekaj računalnik jebe in me skoz iz neta meče! Sem pa zajel bistvo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.