I
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Grosjena je zjebalo moštvo ali pač samo fortuna. Prehitro je šel v bokse po interse, ki so potem odpovedali prehitro. Hamilton pa pač...hamilton:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/303778/hamilton-hoping-for-dry-weekend/
Bluzi pač, da mu ne ustreza mokro vreme, a naj bi bil nek "TOP" dirkač...
Danes še poslušam na Sky, kako blodijo, da bi moral merc narediti nov avto okoli lewisa, ker mu pač ta ne ustreza. Ja pa ja ne, v začetku sezona pa bilo govora, kako mu ta avto ustreza oz kako je uspel moštvo transformirat po odhodu fotra...
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Čaki zdej da ti rečejo da je to zasluga fotra, ki doma v kleti že konstruira dirkalnik za 2014...
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Ko omenjas hamiltona.
1 zmaga (ena!)
0 drugih mest (nic!)
4 tretja mesta
To so njegovi rezultati v tej sezoni. 19 dirk je imela sezona. Saj si ti tisti, ki je pisal kako se jim pri Mercedesu letos smeji, ko tako cvetijo?
Cetrti na koncu med dirkaci. In se to samo zato, ker je Kimi pustil vse skupaj nekaj dirk pred koncem, drugace bi bil peti. Zaostanek za prvakom preko 200 tock!!! Se za Alonsom, ki na nobeni dirki ni veljal za favorita in se je ponavadi vozil dalec za vodilnim, preko 50 pik zaostanka.
To ni cvetenje. To je bujno cvetenje
Ja. Mislim, da so imeli veliko razlogov, da odpirajo sampanjce na koncu sezoneTo bo tezko ponoviti.