Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Moje ???
Kaj pa misljenje tistih, ki pravijo da si z 1.4 motorjem ovira na cesti?
A pa ti znaš prebrati točno kaj je bilo napisano?
Da ti razložim, lahko ti pa kasneje tudi narišem, če to ne bo pomagalo. Ovira na cesti si, ČE hočeš, da bo varčen. In oprosti, ampak tale motor od Forda je čista žalost. In ne nakladaj, namreč ta motor je v lasti v Fiesti že dovolj časa in to niso vtisi pobrani z internet strani, blablabla. In ja, motor 1.6 je boljša možnost, tistih 50 EUR več letno za zavarovanje pač preživiš. In še tole: omenjen avto se NE uporablja za izživljanje in prehitevanje, itd. Uporablja se za umirjeno vožnjo, problem pri tem pa je, da motor od sebe na da skoraj nobenega navora v nižjih vrtljajih. Tako da je potrebno kar lepo šaltat. Da o prehitevanjih niti ne govorim. In vse to v Fiesti, ki je lažja in ima boljšo aerodinamiko od Fusion-a.
Je sedaj kaj bolj jasno, ali se boš še malce tolkel po glavi?
Za gumpca, ki pa kupuje nov avto: jaz sem ti napisal svoje mnenje, kdor me pozna, ve kako vozim in kaj pričakujem od avta in to je daleč od kakšnega divjanja. In če si se odločil za nakup te kante, potem jo pač kupi in ne sprašuj za nasvete, ker očitno ne znaš prenesti, da ti nekdo pove nekaj, kar pač tebi ni všeč. In še preberi si post zgoraj glede vožnje 1.6 Fusion-a. Sicer pa, če bo žena vozila je itak lahko krš, a ne, pa naj se ona hebe s šaltanjem? V glavnem avto je podhranjen, pa ne po moči temveč zaradi navora. Zgolj v info, občasno vozim tudi Clia 1.2 16v in je boljši občutek. Tako, sedaj pa hitro v nakup kante pa ne sprašuj več po forumih.