Ford Focus, poškodovan prednji blatnik

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pleh se klepje na avtu ja....če je to bok ali pa en neostranljiv kos, v tem primeru pa je veeeeliiiiiiiikooooooo lažje in razumneje stvar odmontirat in pol ravnat.

Za tem blatnikom je posoda za tekočino za čiščenje stekla, če ni že počena oz. zmečkana je treba vsaj preverit kaj je znjo. Ta plastika tudi ne bi bila vesela pikajna.

Ja bravo! ja več kot 3je vijaki so! Ti povem še točno koliko jih je? Spredaj na stiku z odbijačem sta dva, pod pokrovom motorja (direktno dostopni bp) so trije, potem je pa eden spodaj pri pragu in eden, kateri je dostopen ko so odprta vrata. Uglavnem traja ene dobrih 10min da ga dobim dol in sem ga tudi že podiral in sestavljal.

Ti mu zrihtaj ličarja da bo poklepal to zadevo na avtu, pa da še barvat ne bo treba, da bodo original prehodi.
hysterical-1.gif

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Na Focusu?
Kako si rešil? Klepal ali menjal?

@Naglfar & Malecky:
priden.gif

Drugače pa imam danes namen obiskat par kleparjev, da vidim na kakšen način se da tole najlepše popravit.
Mi pa vsi odsvetujejo uporabo neoriginalnih delov, tako da ta opcija je že prečrtana.

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
ne ni bil focus.pri meni je bila kopija blatnika 100€ pa še v štacuni mi je rekel da ga ne bo noben namontiral tako kot je orginal.klepar je zadevo pogledal in poklepal ter špricnil cel blatnik in del odbijača in naredil tako lepo da se nič ne vidi.cena 250€.brez avta sem bil 3 dni.nadomestno vozilo všteto v ceno

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Kam si to peljal? lahko na ZS

Drugače sem bil včeraj pri enem lokalnem mojstru, barvanje (blatnik, preliv na vratih) + delo nekje 180€, to je brez blatnika.
Pravi, da je bolje menjat ker težko če bo lahko naredil dovolj ostro linijo na pregibu.