Ford Focus -POPUST 4840 EUR

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kje je računica tu za Ford
sprasujem se.gif

Se mi zdi da je to kar dobra cena, neglede na to da je pogoj Ford kreditiranje, kaj pravte?
Ma kdo to fordovo financiranje?
KLIK

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Čakaj 11k je cena s popustom? Kaj ti tukaj ne štima? A res misliš da je ta grda kanta vredna več kot 11 jurjev nova?
smirk-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ah dej neh, poglej cene drugih novih kant... pa focus sploh ni kanta, je kr spodobn voz
tongue-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Kakšna računica pa naj bi bila? Astre, Megani in ostalo se v akcijah itak prodaja okrog 12k - v osnovnih različicah seveda. Tale je še malo cenejši, gre pa za odhajajoč model. Cena je torej ugodna, ampak nič več kot to.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Ah dej neh, poglej cene drugih novih kant... pa focus sploh ni kanta, je kr spodobn voz
tongue-1.gif

Sorry, Astra, Megane, Golf so solidni, kar lepi vozeki, če pa to ni grdo pa tudi nevem...

PS:. Brez zamere če je kdo tukaj lastnik Focusa, meni je res zelo grd, sploh ta v tej barvi...

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Če maš namen kupit zelo soliden avto v tem razredu je to super zadeva.
O VW pa samo tole:
BORING CARS FOR BORING PEOPLE!
Greg za odhajajoč model Forda, ki za ta denar nudi dovolj. Po mojem ni primerjave z Megani ipd.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Dobr, konzola je res mal za Golfom sploh pa za Astro sam kar se podvozja tiče je Focus
zmaga.gif

Golfa neb nkol vzel raj bi pol Octavio k je na istem podvozju
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Tile trije so vsi pogreb, sploh golf (o ti mater)...no focus tudi ni glih biser...po izgledu...

Je pa v tem fofotu (mogoče) še zetec motor, nepokvarljiv...100 kojnčkov je dovolj, za nas cestne dirkače pa seveda premalo
hysterical-1.gif

Aja, pa na splošno mi focus ni všeč, mondeo pa fiesta pa (samo zadnji seriji), tak da sem nepristranski.
Ko pa vidiš novega focusa, pa te nekam pritisne...

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Bistvo VWja je, da oblika nikoli ni nič posebnega. Igrajo na to karto.
Vprašanje kaj od Golfa pa dobiš za dobrih 11k.
Oblika tega Focusa, ki se odprodaja pa je že iz leta 2004. Novi mi ni všeč, so pa dopadljivejši B,C,S-maxi.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
wink-1.gif

Žal ni primerjave, razen če se gre za centimetre.

Kar se pa tiče focusa: pač zastarel odhajajoč model, ki ne oblikovno ne varnostno (nikdar mi ne bo jasno... samo 4x AB leta 2011) ni na nivoju ostalih. Cena je kakršna je, če ravno še stisneš toliko denarja je dober. Pa še tle sta kakšen hyundai i30 ali kia ceed preveč konkurenčna.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Dizla ne bom več kupoval ker nimam potrebe
wink-1.gif
Megane pa res malo ponuja za ta denar ...

@Brgo; res je i30 je kr zanimiv sam ko se mu tile korejci še kr upirajo
crazy1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
tongue-1.gif

Sorry, Astra, Megane, Golf so solidni, kar lepi vozeki, če pa to ni grdo pa tudi nevem...

PS:. Brez zamere če je kdo tukaj lastnik Focusa, meni je res zelo grd, sploh ta v tej barvi...

hvala bogu, da smo si tako različni. Meni je Focus daleč najlepši karavan sploh. V tem tednu preklicaril celo državo, če slučajno še kje imajo novega dizla karavana. V Slo pridejo še štirje in vsi so prodani. Novi mi sploh ne potegne, pa tudi cena bo hudo zasoljena.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik gig pravi:
Oblika tega Focusa, ki se odprodaja pa je že iz leta 2004. Novi mi ni všeč, so pa dopadljivejši B,C,S-maxi.

Za 11k€ ne... za 14k€ pa.. In pa toliko kolikor je dražji, bo potem tudi več vreden pri prodaji.

lp

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik gig pravi:

Za 11k€ ne... za 14k€ pa.. In pa toliko kolikor je dražji, bo potem tudi več vreden pri prodaji.

lp

Kaj pa dobiš od golfa za 14K
confused-1.gif

glavno da se danes gleda na to, koliko se bo čez 8 let dobilo pri prodaji
hysterical-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
DODATNA OPREMA dodatno zatemnjena stekla. TREND PLUS PAKET 16" 5Y- kraka platišča iz lahke zlitine. dvopodročna klimatska naprava s samodejno regulacijo temperature. tempomat s 4-krakim usnjenim volanskim obročem. sredinska konzola s premičnim naslonom za roko in prostorom za shranjevanje - JE DOPLAČLJIVA PO URADNEM CENIKU GENERALNEGA DOBAVITELJA

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
wink-1.gif

Žal ni primerjave, razen če se gre za centimetre.

Kar se pa tiče focusa: pač zastarel odhajajoč model, ki ne oblikovno ne varnostno (nikdar mi ne bo jasno... samo 4x AB leta 2011) ni na nivoju ostalih. Cena je kakršna je, če ravno še stisneš toliko denarja je dober. Pa še tle sta kakšen hyundai i30 ali kia ceed preveč konkurenčna.

Hmm moj focus (karavan) ima 6x airbag... pa na crashtestu je tudi dobil 5 zvezdic. A obstaja kaj več od 5 zvezdic oz. kaj bi ti še pričakoval v tem cenovnem rangu?