Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Jaz sem opravil s tem forumom. Gremo drugam.
Tole je pa daleč najbolje, kar sem prebral v zadnjem letu
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Jaz sem opravil s tem forumom. Gremo drugam.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Dva mesca in pol ze kupujes?
Si orecej podoben meni.
Citat:
[/quote]Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Da ne odpiram nove teme tudi sam(za našo)kupujem avto v tem razredu tam 3-4 leta star do 80000 prevoženega.V ožji izbor je prišla Ford Fiesta.Mojo pa drži tudi za Kio Rio
Kaj mislite-predlagate?Če že kateri model(kw/kub...)
Pa ne samo to. Evo, kaj je napisal pred časom. Ko smo mu svetovali malo večji fond, je padu ven ...
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Ja budget je tam cca 7000,to je že tam zgornja mejaCitat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
1.25 je bulletproof.
Drugače pa kakšno eco boost če boš malo več perja pokazal.
Kot gledam je to prejšnji model z staro sprednjo masko tam 2011-12 letnik ali so še kakšne druge razlike?
Kaj pomeni bulletproof,a to kar pomeni a je to kakšna oznaka
Očitno je sinko vmes mal našparal
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Kakšne budalščine pa ti pišeš
Res žalostno po 9 letih "bivakiranja" da si upaš delat tako sramoto.
Res čisto značilno za alter sceno oglašajo se samo taki,ki nimajo pojma kaj govorijo-pišejo,pišejo nekaj kar sploh nima veze z temo ali vprašanjem.Nekje so nekaj prebrali sedaj pa tukaj preko foruma pišejo traparije v resničnem življenju pa nimajo pojma kaj dogaja.
Na tvoj komentar sploh ne bom odgovarjal ker se mi zdi škoda časa da bi ti razlagal kako in kaj toda falil si čisto čisto mimo.
Take NASVETE drugič zadrži zase da se ne boš še bolj osmešil kakor si se sedaj.Ker res nimaš pojma kaj govoriš.Koliko si star 15 ali manj po napisanem ti ne bi dal tudi toliko.V življenju še nisi verjetno kupil nobenega avtomobila kajne.
Drama res.Sem res mislil da se bo oglasil kdo ki dejansko ima je imel ta model oz podobnega in da bo res padel kakšen koristen predlog potem se pa oglasi takle butl
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
To pomeni da bi o takem bedaku lahko še marsikaj napisal.
bdv komentatorji so se sami z neumestnimi komentarji ki nimajo veze z vprašanjem vmešali v debato.
@Mirko
pobič, fantek, mulo ...
dokazuješ da si res zrel za neko ustanovo
Ni treba bit 9 let tukaj,da to prepoznaš prebereš komentar ali dva in ti je vse jasno.
kaj se sploh oglašate v takih temah,če ne znate nič koristnega povedat.
En kup mlatenja prazne slame.Res ste v podnu.
Game over
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Še neki bi te vprašal: si tak že od rojstva ali si tak postal kot uporabnik Alterja?
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Si tak že od rojstva ali si tak postal kot uporabnik Alterja?