Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ma ta FM je krnekaj glede tega, v prejšnjih si še lahko prodal kaj, že lanski je pa bil kriza. V realnosti klub proda skraj vsakega igralca, če ga le hoče, pa makar kako ligo nižje
Ja sej to. Pa player, ce je imel nekoc 150.000€ na mesec, pa je star 32 let, tudi ne bo se vedno zahteval 80.000€ recimo, ampak bo sel pac za par 1000 eurov nekam igrat. Tako pa kaksnega ex-asa vcasih skoraj prodas, pol pa klub nima za placo..
a kdo ve kdaj bo tole zalaufal, ker jest bom šlipal. kolkr sem managerjou prešpilou od prvega do zadnjega, čeprav zadnjega nisem veliko, ker igram travian, ampak k bo pa tole manager live, to bo pa CARSKO!!!!!
Kar se pa managerja tiče... Odkril sem eno odlično taktiko, ki je v prejšnjih letih nisem nikoli prakticiral. Letos se mi je poškodovalo kar nekaj ključnih igralcev in sem moral prilagodit tako postavitev kot taktične zamisli. Stvar je taka: 4 - 1 - 2 - 2 - 1. Štirje obrambni, en DMC, LM, RM, 2 AMC in attacker. Igra brez center midfielderjev, s tem da imata oba AMC - ja obrambne naloge. Laufa super!
Probraj 4141....DR in DL daš na wing back....DC in DC daš na full back....Pol pa maš enga MC ali pa DM mu tudi lahko izbiraš med Midfielder ali pa Defesive Midfielder....Pol pa maš 4 AMC s tem da bočnima daš kot wingerja srednja dva AMC-ja pa maš Atacking Midfielder....Potem pa imamo tu še napadalca ki je lahko targer man ali pa navaden striker...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.