Citat:
Uporabnik PRINCESKA pravi:
K.urba a ko 1. dobite penzijo morate takoj ves dnar porabit???
So prejle na Viču skoraj okupirali interšpar!
Fuknjeni dobesedno!
Pa še po cesti se vlečejo kot da bi bilo pol metra snega!
To še ni nič ... sva z mojo šla zadnji dan v mesecu na banko ... in tam sva čakala skoraj dve uri, da sva prišela na vrsto, da sem res že v sebi popizdaval ... Da pa ja še ni tako hudo to ... pa je prišla ena upogjenka pa mi je začela, da se ji zelo mudi, če jo lahko pred njo spustiva ... hehe .. veš da .. moja nič ni upala rečti, pa sem ji rekel, jah, glejte, jaz mam pa avto na takšnem mestu parkiranega, da mi ga lahko pajek odpelje ali pa mi lisice dajo gor .... pa ja .. in potem je šla v drugo vrsto čakat in se prerivat ... Ne moreš da verjameš, če ne vidiš ...
Ne bom rekel, da imajo penzijonisti zelo veliko časa ... Treba je še upoštevati, da jih pri teh letih že kosti bolijo iin komaj čakajo, da se vsedejo itd ... ampak malo več časa pa še zagotovo imajo od nas ...
Najhuje na banki je bilo to, da je vsak prišel na vrsto po kakšnih 10. minutah ... in ko sem še enega imel pred sabo, pa je ena uslužbenka si nekaj naredila, pa so vso levo vrsto preselili na našo in desno ... potem pa so še one vse naprej spuščali ... sem mojo pustil tam in sem šel rajši v gostilno na eno pivo.
Ko je zadnji in prvi v mesecu, se naveliko izogibam bank in pošt ... prvega pa trgovine ...