Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Včasih so kakšne kamn'ške srajce zašle u Th'n.
(Tuhinjsko dolino, vzhodno od Kamnika) In podobno se je dogajalo tudi po drugih okoliških vaseh. Če niso bili čisto pridni, so jih znali zelo hitro fasati. Zanimivo je, da obratnih zgodb ni bilo slišati. (ker sem nekako ravno vmes imam znance z obeh teritorijev) Fasali so jih tudi preveč sitni policaji.
Hmmm...
Jaz sicer nisme kamničan, sem pa bil enkrat v tuhinjski dolini...sem imel občutek, da sem čisto priden, sem pač stal na neki avtobusni postaji al kaj in gledal ograjen pašnik, pa zravn je bila ena gostilna...pa grem notr na kavico, lepo sedim za mizo in pojem pesem Ljubljanski zvon (sme bil tedaj ful zaljuben v eno hudo bistričanko)...pa pride en mulec pa mi reče, če lahko pridem na dvorišče...nisem sicer vedel, v čem je fora, ampak okej...
pa me tam pričaka skupina očitno domačinov pa neki težijo če se gremo premetavat al kaj...pa jim rečem, da sem prišel mal pogledat lepote tuhinjske doline, ne pa se premetavat. Sem pa malo razočaran, ker nekih lepot ne vidim, same grde ženske, še najlepše je cikasto govedo...pa največji neki zarjove, naj dam dol mestni plašč, da mi bo še pokazu 'unga'...pojma nima, o čem je govoril, malo sem se ustrašil, da gre za kakšnega ekshibicionista, ampka po pravic povedano, vse to teženje me je res že malo pogrelo, pa sem dol vrhu vetrovko pa pulover...
ko je tuhinjæan videl moje prsne mišice, je pobledel in stopil korak nazaj, iz gruče njegovih sledilcev pa se je slišalo prestrašeno mrmranje...pol sem stopil naprej in je modelu ušel pogled na moja stegna se je pa zašvical ful in mu je bilo jasno, da so mu štete sekunde, pa je padel na kolena pred menoj in prosil za milost...pol seveda nisme imel srca, da mu demonstriram nekaj müvov južnokorejskih specialnih enot, pa sem mu reku, da okej, sam da se ni poberejo vsi izpred oči in zahteval, naj pride do mene najlepša v tuhinjski dolini...
in res, tko čez ene 20 minut pripelje nek terenec pajero al kaj, in ven stopi ena ženska...no tukaj sem se pa jaz zelo ustrašil, skočil v alfo in sam gasaaaa...priznam, ne upam si več v tuhinj...