Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Utisevalec pravi:
Pa ti govoriš o max. možnih prenosih in max. hitrostih zapisa. V povprečju je vse kar nekaj rangov nižje, sploh 2.5" diski niso ravno primer performanca.
No sem preizkusil ta famozni FireWire še na drugih računalnikih, tako Xp kot W7 ter preko FW400 zadeva POVSOD (brez izjeme) laufa žalostno počasi, to pomeni 20-30MB/s. Torej je moj Mac raketa za to.
Kaj pa vem, v mojem primeru niti ne, morem rečt da ta FW kar lepo dela v Windowsih na iMacu sploh glede na to kakšne rezultate sem dobil na različnih PC-jih, razen če je ta FireWire Applova pogruntavščina in zato toliko bolje dela v MacOSu?
Kakor mi je znano, je ravno apple največ vložil v razvoj ja, in je bil prvi na katerem so kontrolerji spodobno delovali. Recimo v času win98 je obstajalo nekaj tipov kontrolerjev, ampak si moral močno paziti da driver delal in da se je kontroler razumel z matično ploščo
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.