Firefox problemčič

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pri Firefoxu mi že nekaj časa ne deluje, ko vpišem v okence neko uporabniško ime, da bi ga samo nadaljevalo oz. avtomatsko napisalo. Prej mi je že ob prvi črki ven vrglo shranjeno uporabniško ime in mi ni bilo treba vse tipkati. Zdaj pa že nekaj časa ne počne več tega, se pa vseeno, ko je celotno uporabniško ime napisano in skočim na geslo, geslo samo izpiše. Kako naredim, da se bo še U.I. samo izpisovalo ob prvi vpisani črki, ker je postalo že malo nadležno, da moram vsakič vpisovati vse skupaj notri? Imam pa Firefox 3.5.5.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če greš še enkrat na isto spletno stran ti potem sam dopolni upo. ime ali ne? Možno da si zbrisala ''save form'' podatke - mogoče s kakim CCleanerjem.

Kaj pa če klikneš še enkrat v mesto za uporabniško ime (ali tipko dol), se ti pojavi spisek uporabniških imen?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Uporabniška imena se mi ne izpišejo sploh, sama jih moram vtipkati v celoti. U.I. ostane prijavljen le na tistih straneh, kjer se lahko označi vedno bodi prijavljen ali kaj podobnega. CCleaner uporabljam že dlje časa, ampak te težave so se pojavile zdaj v kratkem.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.808
1.613
113
Emona / Carnium
Preveri, če imaš obkljukano pod Tools / Options / Privacy - Remember search & form history.
Potem pa še preveri, če imaš obkljukano Clear history when FF closes in pod Settings preveri, kaj vse ti izbriše vsakič, ko zapreš FF.
To je namreč v novem FF drugače kot je bilo v starejših verzijah...

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tisto prvo ni bilo obkljukano, sem popravila in zdaj spet dela kot prej. Drugo nimam obkljukano.
Hvala ti. Imaš zvezdice
smile-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pojavil se mi je še en problem. Včeraj sem zasledila, da mi avtomatsko spreminja domačo stran. Nastavljeno imam google.si, potem mi pa avtomatsko spremeni v google.com. Ko prvič zaženem firefox (zadnja verzija) se mi za sekundo spodaj desno pojavi okence "homepage guard", kjer imam možnosti, ali naj ostane prava domača stran ali spremenjena, a prehitro izgine, da bi lahko kaj kliknila, potem se mi pa avtomatsko spremeni v google.com. Tudi če iščem zadetke na google.si, mi ven vrže zadetke pod google.com, niti se potem ne pojavi možnost, pokaži zadetke samo na slovenskih straneh. Tudi če v nastavitvah nastavim domačo stran, se mi naslednjič avtomatsko spremeni.
Pomoč prosim, ker postaja nadležno
smile-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
To ni problem firefoxa, ampak googla. Ta namreč detektira iz katere države prihajaš in te ustrezno preusmeri. Tebe očitno ne prepozna pravilno, da si iz slo in te preusmeri na google.com. Lahko pa to izklopiš tako da greš na http://www.google.si/ncr, potem pa te ne bi smel več preusmerjat.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Če hočeš rezultate v slovenščini, moraš to izbrati.

4290486548_670b385821_o.png

Ali ti želiš vmesnik v slovenščini?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
I'm not so stupid. Tudi če izberem to, mi ven vrže rezultate, kot če bi jih iskala z google.com.

zzz333

Pripravnik
12. jan 2010
202
0
16
probaj pobrisat vso nesnago od ff-ja z ccleaner-jem.

pa zaradi katerega programa se ti pojavlja tisto okence "homepage guard"?

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
FF 3.6.3. Ko zaprem program, se mi proces še vedno odvija, ne pomaga nič drugega, kot da ročno končam proces, sicer ne morem ponovno odpreti FF. Kaj mi je storiti, težava se pojavlja že dlje časa in postaja nadležno?