Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
1. To jokanje o navijačih Partizana je patetično. Za zamislit se je, da Ljubljana nima neke spodobne navijaške skupine, ki bi bila na finale lige nlb sposobna pripeljati kaj več kot 50 srednješolcev. Če bi bili dragonsi resni, partizanovi navijači ne bi prišli do izraza tudi če bi sedeli na klopi Olimpije.
2. Obiskanost tekme. 9k folka na finalu lige NLB in potem je izgovor predraga karta (10€ v zgornjem sektorju, ki je bil napol prazen). Kdo je kriv za to? Spet organizator, ker je pustil partizanove navijače na spodnjo tribuno, ki bi bila drugače prazna? Še dobro, da so vsaj partizanovi navijači naredili vzdušje, ker drugače bila to res velika žalost za ligo NLB.
3. Sodniki so bili pod vsakem nivojem, samo bi Olimpija ob boljšem izvajanju prostih metov imela zmago v žepu.
Ampak to je itak tipično, da so vedno krivi vsi drugi, od Jankoviča, sodnikov, organizatorja, navijačev partizana.....
Če misliš replicirati meni, si vsaj dobro preberi, kaj sem napisal:
1. Nihče ne joka glede partizanovih navijačev, prav nasprotno, še pohvalil sem jih, tako da res ne vem o čem ti govoriš!?
Ne morem verjeti, da se kaj takega lahko zgodi, brez da bi kdo kaj ukrepal (organizatorji s pomočjo varnostnikov, policije...).
2. Ne sprenevedaj se, da bi bila tribuna prazna, saj najbrž dobro veš, da je bila na torkovi tekmi polna! To, da so karte prodajali po 10€ prvič slišim, ti pa verjamem, čeprav so na začetku prodajali samo komplete, v spodnjem delu, kjer so jim mesta zasedli grobari, so bile po 40€!!!
3. Po moje glavne krivce sem že naštel, ne bi ponavljal, sodniki so bili res poden od podna!
Glede tega, kaj je tipično, pa tudi ne vem, o čem govoriš, saj nisem iskal nobenih izgovorov, samo navedel sem glavne razloge za poraz in če si dobro prebral moj post, v kar sedaj že zelo dvomim, bi vedel o čem govorim! Sami igralci so še najmanj krivi, so bili pač slabši, ampak tehtnico v korist Olimpije bi lahko prevagalo pošteno sodenje, boljše vodenje igre s strani trenerja in pa seveda obrobne stvari, kot je boljša organizacija tekme! Si predstavljaš, da bi na nogometni tekmi Olimpija: Maribor v Ljubljani navijače Olimpije stlačili v kot igrišča, vijole pa bi bile ob igrišču?