Final four lige NLB

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
wacko
467716-post_slo.gif

zanimivo, da ima verjetno Partizan po Sloveniji več navijačev kot Olimpija. Pa ne samo Partizan, Zvezda, Hajduk, Dinamo, Barca, Liverpul
grin1.gif

Za Olimpijo navija po moje zelo malo ljudi izven Lj. Pa naj bo katerikoli šport se mi zdi, da cela slovenija navija za tisti klub, ki igra proti Olimpiji. Saj sem navijal včeraj za Olimpijo, samo moram rečt, da mi je bilo gladko vseeno, že čez pet minut koliko je bil rezultat in kdo je zmagal.
Drgač pa kar se tekme tiče - muč beter kot polfinala

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Btw., me prav zanima, koliko so za karte na najbljših mestih odšteli organizirani navijači Partizana!!!
sprasujem se.gif

V danasnjem Delu pise, da so v dvorano prisli brez kart, mimo (ocitno cisto presranih) varnostnikov na vratih.

Še dobro, če njih ne bi blo, bi bil občutek da gledamo tekmo Krka - Spodnji Duplek....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
1. To jokanje o navijačih Partizana je patetično. Za zamislit se je, da Ljubljana nima neke spodobne navijaške skupine, ki bi bila na finale lige nlb sposobna pripeljati kaj več kot 50 srednješolcev. Če bi bili dragonsi resni, partizanovi navijači ne bi prišli do izraza tudi če bi sedeli na klopi Olimpije.

2. Obiskanost tekme. 9k folka na finalu lige NLB in potem je izgovor predraga karta (10€ v zgornjem sektorju, ki je bil napol prazen). Kdo je kriv za to? Spet organizator, ker je pustil partizanove navijače na spodnjo tribuno, ki bi bila drugače prazna? Še dobro, da so vsaj partizanovi navijači naredili vzdušje, ker drugače bila to res velika žalost za ligo NLB.

3. Sodniki so bili pod vsakem nivojem, samo bi Olimpija ob boljšem izvajanju prostih metov imela zmago v žepu.

Ampak to je itak tipično, da so vedno krivi vsi drugi, od Jankoviča, sodnikov, organizatorja, navijačev partizana.....
Če misliš replicirati meni, si vsaj dobro preberi, kaj sem napisal:
1. Nihče ne joka glede partizanovih navijačev, prav nasprotno, še pohvalil sem jih, tako da res ne vem o čem ti govoriš!?
sprasujem se.gif
Ne morem verjeti, da se kaj takega lahko zgodi, brez da bi kdo kaj ukrepal (organizatorji s pomočjo varnostnikov, policije...).
2. Ne sprenevedaj se, da bi bila tribuna prazna, saj najbrž dobro veš, da je bila na torkovi tekmi polna! To, da so karte prodajali po 10€ prvič slišim, ti pa verjamem, čeprav so na začetku prodajali samo komplete, v spodnjem delu, kjer so jim mesta zasedli grobari, so bile po 40€!!!
3. Po moje glavne krivce sem že naštel, ne bi ponavljal, sodniki so bili res poden od podna!
10.gif

Glede tega, kaj je tipično, pa tudi ne vem, o čem govoriš, saj nisem iskal nobenih izgovorov, samo navedel sem glavne razloge za poraz in če si dobro prebral moj post, v kar sedaj že zelo dvomim, bi vedel o čem govorim! Sami igralci so še najmanj krivi, so bili pač slabši, ampak tehtnico v korist Olimpije bi lahko prevagalo pošteno sodenje, boljše vodenje igre s strani trenerja in pa seveda obrobne stvari, kot je boljša organizacija tekme! Si predstavljaš, da bi na nogometni tekmi Olimpija: Maribor v Ljubljani navijače Olimpije stlačili v kot igrišča, vijole pa bi bile ob igrišču?
smirk-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
OBUPNO NAVIJANJE = pa kaj je z vami LJ? 250.000 in ne morete spraviti 10.000 folka?
Boš ti plačal? Kajti mi ne bomo dajali denarja za gledanje dreka od tekme.

Valda, pa še tok kul se ni za pohvalt , da si bil na NLB-ju
smirk-1.gif

Aja to komentira? Ga imam med ignorirane, ker ima bolne komentarje.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
1. To jokanje o navijačih Partizana je patetično. Za zamislit se je, da Ljubljana nima neke spodobne navijaške skupine, ki bi bila na finale lige nlb sposobna pripeljati kaj več kot 50 srednješolcev. Če bi bili dragonsi resni, partizanovi navijači ne bi prišli do izraza tudi če bi sedeli na klopi Olimpije.

2. Obiskanost tekme. 9k folka na finalu lige NLB in potem je izgovor predraga karta (10€ v zgornjem sektorju, ki je bil napol prazen). Kdo je kriv za to? Spet organizator, ker je pustil partizanove navijače na spodnjo tribuno, ki bi bila drugače prazna? Še dobro, da so vsaj partizanovi navijači naredili vzdušje, ker drugače bila to res velika žalost za ligo NLB.

3. Sodniki so bili pod vsakem nivojem, samo bi Olimpija ob boljšem izvajanju prostih metov imela zmago v žepu.

Ampak to je itak tipično, da so vedno krivi vsi drugi, od Jankoviča, sodnikov, organizatorja, navijačev partizana.....
Če misliš replicirati meni, si vsaj dobro preberi, kaj sem napisal:
1. Nihče ne joka glede partizanovih navijačev, prav nasprotno, še pohvalil sem jih, tako da res ne vem o čem ti govoriš!?
sprasujem se.gif
Ne morem verjeti, da se kaj takega lahko zgodi, brez da bi kdo kaj ukrepal (organizatorji s pomočjo varnostnikov, policije...).
2. Ne sprenevedaj se, da bi bila tribuna prazna, saj najbrž dobro veš, da je bila na torkovi tekmi polna! To, da so karte prodajali po 10€ prvič slišim, ti pa verjamem, čeprav so na začetku prodajali samo komplete, v spodnjem delu, kjer so jim mesta zasedli grobari, so bile po 40€!!!
3. Po moje glavne krivce sem že naštel, ne bi ponavljal, sodniki so bili res poden od podna!
10.gif

Glede tega, kaj je tipično, pa tudi ne vem, o čem govoriš, saj nisem iskal nobenih izgovorov, samo navedel sem glavne razloge za poraz in če si dobro prebral moj post, v kar sedaj že zelo dvomim, bi vedel o čem govorim! Sami igralci so še najmanj krivi, so bili pač slabši, ampak tehtnico v korist Olimpije bi lahko prevagalo pošteno sodenje, boljše vodenje igre s strani trenerja in pa seveda obrobne stvari, kot je boljša organizacija tekme! Si predstavljaš, da bi na nogometni tekmi Olimpija: Maribor v Ljubljani navijače Olimpije stlačili v kot igrišča, vijole pa bi bile ob igrišču?
smirk-1.gif

Ni letelo samo nate ampak se par točk nanaša tudi na druge pritožbe na forumu in komentarje pod raznimi novicami, tako da se opravičujem....

To, da so prišli brez kart v dvorano dvomim. Verjamem pa da niso imeli kart za tisti del trtibune ampak zgornji. Res ni prav, da so zasedli tista mesta ampak po drugi strani ni neke pametne rešitve, ko so že enkrat tam. Varnostniki itak nimajo za burek, policiji pa tudi ni v interesu zganjat nasilja, ker bi bilo nasilje potem obojestransko in bi vrglo slabo luč na celotno prireditev.

Si predstavljaš, da bi na derbi Maribor - Olimpija v stožice prišlo 5x več viol kot dragonsov? Pri navijanju ni bil glavni problem kje so navijali ampak kako so navijali. Tega, da so dragonse že drugič v tej sezoni v domači dvorani preglasili grobari je žalostno. Bolj žalostno, kot vse napake v organizaciji, sojenje sodnikov in poraz Olimpije.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Olimpija bi kljub sojenju lahko dobila tekmo:

- izvajanje prostih metov
- zapiranje pod svojim kosem

Trener je tu najmanj (cisto nic) kriv, ker v bistvu jim je zadnje 2-3 obrambe dobro razlozil, samo zogo je potem potrebno vzeti. Tehnicno je pravilno sprovociral, ceprav Dozaj nima rad, da ga provocirajo, ker potem rad kaze kako je on glavni, Je to delal tudi v EU Ligi.
Morda edino zadnji timeout malo prehitro, ceprav je morda razmisljal, da bo izvajalec prostih metov imel sedaj minuto casa, da bo razmisljal, kaj lahko zgresi:)

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
[ksz]

Za navijanje meni dejansko dol visi in tako se nisem delal sivih las zakaj so Grobarji na spodnji tribuni, Green Dregons-i pa zgoraj in da ne omenim številčnosti ljubljanskih zmajev, žaost. Tist, ki hoče igrati bo igral ne glede na navijanje.

Težave ste že omenili, ki so botrovale porazu, tako da mi jih ni treba omenjati.

Edino me moti, da so žal med gledalci nekateri mentalno zaostali kajti metanje iz zgornjih tribun čez ograjo in s tem ogrožali spodnje navijače, gledalce. Upam, da bodo drugič spustili mrežo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Ja jadek veš, na tvoje idiotsko jamranje in pritoževanje se drugače ne da komentirati
evil.gif