ti verjetno še nisi bil nikjer dugje kot na naših autoestah...pa še tu bolj poredko, ane?Citat:
Ta sistem je eden najbolj butastih, da mi vemo, kje se nahaja.
odvisno kaj kdo želi s tem sistemom doseči.Citat:
Uporabnik maurice pravi:
Ta sistem je eden najbolj butastih, da mi vemo, kje se nahaja.
In kljub temu dejstvu policaji postavljajo radar celo v tunelih, kar je še posebej nevarno.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Je res. Po drugi strani pa eni "neimenovani" ob pogledu na policijo izklopijo še tisto malo možganov, ki jih imajo, in:
- naglo zavrejo (kjer ne bi smeli, recimo na avtocesti. Med prehitevanjem)
Meni se smilijo tudi policaji. A tebi ne? Pred leti je enga na štajerski avtocesti zaneslo ravno v policaja, ko je meril hitrost. Dec je videl policaja z radarjem, zabremzal, pa ga je na spolski cesti zaneslo - ravno v policaja. So bile smrtne žrtve.Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Najboljše, da policijo enostavno ukinemo, ker par bebcev s tabo na čelu ni sposobnih nanje normalno odreagirati, a ne?
Ni rečeno.Citat:
Uporabnik lager pravi:
Verjetno jih je več vozilo 170+, pa se je prvi usral ko je videl tablo... premajhna varnostna pa naredi svoje..
Saj radar predstavlja nevarnost.Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
(4) Prepovedano je sunkovito speljevanje, zaviranje ali ustavljanje, razen v nevarnosti.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
(4) Prepovedano je sunkovito speljevanje, zaviranje ali ustavljanje, razen v nevarnosti.
Ja če čebula nebi če imela tudi nebi bila čebula ampak samo bula. LOLCitat:
Uporabnik lager pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Na AC ne predstavlja nobene nevarnosti, če voziš po omejitvah. Poleg tega ne rabiš močno zavirati če vidiš tablo že od daleč, in če ravno ne letiš 250..
Da pa premajhna varnostna razdalja ni tvoja stvar, pa lepo pokaže koliko skrbiš zase.. me zanima če ti je vseeno če te zaradi sunka zanese na nasproten pas in razmeče po celi širini AC, na koncu te pa še kak šlepar zahakla. Ampak to je samo posredna stvar, ane.
Baje je ta nesreča za v sosednjo temo.Citat:
Uporabnik mat123 pravi:
Takoj za znakom
Vir: http://www.zurnal24.si/crna-kronika/verizno-trcenje-petih-vozil-187100/clanek
Jao, glupa ženska....Citat:
Uporabnik sass pravi:
nesreča se je zgodila pred priključkom in ne za..