Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ja ampak pomojem gre vecji del tega na racun daljsega diferenciala saj ima preracunane prestave v rangu bmw V8. kar ni sicer nic narobe. avto je lahek (rang clio 2) in dobrih 100KM zelo dobro opravi svoje delo
Možno. Kakorkoli. Sem vozil pred prenovo Brava 1.6. Sem bil presenečen kako stegne za svoje konjiče, poleg tega pa so se mi že pri tem zdela precej dolga prestavna razmerja.
Tudi meni se zdi da gre za svoje konje in težko (1100 kg) kar dobro, ampak ne..... ravno včeraj me je en prepričeval da gre za en klinc, da naj si pogledam kak z skoraj istimi konji leti golf gti mk1
Sicer pa še nekaj mojih izkušenj: vozil sem sicer Bravota,l. 98 z 1,6 motorčkom, oprema Mania (vse razen ABS-a), bil je od novega pri nas, sedeži niso ravno neko razkošje, bremze kot so že rekli tudi niso dorasle avtu, mislim boben zadaj?
Rje ni ker menda je avto v celoti pocinkan, če je že pa so to verjetno posledice kakšne nesreče. Aja, servo je meni osebno premehki, za parkiranje je svetovna zadeva ker res z mezincom obračaš volan brez naprezanja, na avtocesti pa stvar ni več tak zabavna. Plastika noter je trda, ampak je ok ker se ne pozna ravno vsaka praska.
Težave? Pokal je pant na sovoznikovih vratih, bojda serijska napaka da so bile prešvoh pante za tako težka vrata in je bilo v okviru garancije menjano, ampak to za Mareo ne velja ker ima ta manjša vrata. Pri 90.000 km je šla ena roka, pa tu nekje je zadnji brisalec nehal delati, potrebno je bilo očistiti motorček. Zajebavala je tudi masa, zadnjim lučem se je zmešalo, namesto smernika so utripale stop luči recimo
v okviru garancije je bil tudi menjan motorček prostega teka. Kljuke pri nas niso pokale, vsaj dokler smo ga prodali ne (avto smo imeli 5 let, skoraj 100.000 prevoženih). to je to.
Bravo/Brava sta za tak denar fajn nakup, Marea je pa itak do b-stebrička čist isti avto (če odštejem štirikraki volan pri Marei
).