Citat:
Uporabnik predator pravi:
če je avtomagazinovec vozil avto in je ugotovil, da je jajc je tako mnenje sprejemljivo, vsaj z moje strani.
No, zanimivo, da jaz osebno poznam tri lastnike prejšnjih Puntov, ki so zadovoljni (no, enemu so pod garancijo menjali motor), en je pa ultra zadovoljen in v 60k km do totalke ni menjal ničesar. Sicer pa tudi jaz ne bi ravno Fiata gledal, razen če cena odtehta, ampak v zgornjem primeru se mi zdi izbira jasna.Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Pa le oglasi se čez pol leta, ko ji bo crkovalo vse po vrsti
Močno upam, da bo imela srečo, ampak poznam cca. 10 lastnikov puntov, pa so več ali manj nemobilni.
Anyways, želim ji srečno vožnjo
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz
Fiata sem mel trikrat... prvič, zadnjič pa nikoli več.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
če je avtomagazinovec vozil avto in je ugotovil, da je jajc je tako mnenje sprejemljivo, vsaj z moje strani.
Smeh. Tam pa res ugotavljajo, koliko je neka stvar kvalitetna. Iz par voženj ne ugotoviš kaj dosti. Šele, ko neko reč razstaviš, vidiš kako je narejena in iz česa je narejena.
Citat:
Prav nič veseli smo pospremili audija A6 avant 3.0 TDI quattro na zadnje kilometre supertestne poti, v delavnico AMZS na Dunajski cesti v Ljubljani. S pregledom vitalnih delov se je namreč iztekel test najdražjega avtomobila, ki se je doslej znašel v naši supertestni floti.