Tudi letos vabljeni na Soboške dneve
Festival SOBOŠKI DNEVI 2019 Murska Sobota, 21. junij–28. junij 2019 .
Festivalko SoboskiDnevi2019 BROSURA.indd
Petek:
10.00 – 12.00 grajski park/ IGRIVI PARK Trubarjev drevored 16.00 – 19.00 grajski park/ IGRIVI PARK Trubarjev drevored 10.00 - 19.00 grajski park/ FLOW RAMPS – Trubarjev drevored ŠOLA URBANIH ŠPORTOV 19.00 grajsko dvorišče MOJCA ROBIČ: MOJCA IN PRIJATELJI 19.30 vhodna ploščad gradu GOVOREČI BOBNI 20.00 glavni oder PREKMURSKI REPERJI: KIKI, BENO, VASKO, MRKEČI ZVOKI 21.00 glavni oder NIKA ZORJAN 22.30 glavni oder VLADO KRESLIN Z MALIMI BOGOVI IN BELTINŠKO BANDO 01.00 grajsko dvorišče NESESARI KAKALULU
Termin
petek, 21. Junij 2019 21:00 — petek, 21. Junij 2019 22:30
Prizorišče
Mestni park Murska Sobota - glavni oder
Nika Zorjan je Prekmurka, ki je po več kot sedmih letih ustvarjanja radijskih uspešnic postala eno najbolj prepoznavnih imen na slovenski glasbeni sceni. Navdušuje s hiti, kot so »Ola, ola« (duet z Isaacom Palmo), »Nasmeh življenja«, »Luna«, »Ni predaje, ni umika« (duet z BQL), »Fse« (Ema 2017), »Fejst pomale« (prekmurska različica največjega svetovnega hita »Despacito«), »Čas za nas«, »Problemom sredinc« in »Lajf je moj«. Odločitev, da nekaj pesmi modernega značaja predstavi kar v prekmurskem jeziku, je Niki dodala pečat in njeni občasni izleti v prekmurščino so postali pravi hit med poslušalci. S skoraj 70.000 sledilci na Instagramu je tudi ena najuspešnejših glasbenih influencerk pri nas.
Po dveh nastopih na Emi in udeležbi v zelo gledani oddaji »Znan obraz ima svoj glas« ni nastopa, ki mu z glasom in energijo ne bi dodala svojega pečata.
Nika prepriča in navduši, kamorkoli pride, v kakršnikoli zasedbi.