Fešta ŠVIC

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
A je že kdo bil na tej fešti ki se vsakoletno dogaja na obrobju trebanske občine?? Je malo kasneje--dva tedna --kot rock otočec...

Me nekaj zanima--kako vam je všeč... organizacija in kot sam kraj kjer se to dogaja...

lp
pozdrav.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Sem bila ene 5x. Nazadnje 2 leti nazaj. Na začetku je bilo pred odrom mogoče 300 ljudi, če si naredu krog, si srečal vse poznane, šotori so bili samo na prvem travniku ob odru, avti na enem parkirišču. Kar je bilo pa lani na Dubiozi...
stupid-1.gif
To je vsako leto bolj masovno (lani so menda prodali več kart kot Otočec). Pa tam v tisih jebinah ni signala in če izgubiš kolege, jih lahko izgubiš za 2 dni.
Kraj ratuje premajhen za par k ljudi, da ne omenjam, da ponoči rata fakin' mrzlo in vlažno. Meni se je vse skupaj precej zamerilo. Pogrešam ''družinsko'' vzdušje.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Sem bila ene 5x. To je vsako leto bolj masovno (lani so menda prodali več kart kot Otočec). Pa tam v tisih jebinah ni signala in če izgubiš kolege, jih lahko izgubiš za 2 dni.
Kraj ratuje premajhen za par k ljudi, da ne omenjam, da ponoči rata fakin' mrzlo in vlažno. Meni se je vse skupaj precej zamerilo. .

Pizd.. mater.. ti bom jst že dal jebine
10.gif

Signala imamo kolko češ--sam najti ga je treba
hysterical-1.gif

Softi--dj povej izgled doline--naštej nekaj stvari ki so tam...mogoče sva skupaj pila ..mogoče sem te spljoh mal užgal
grims-1.gif

grims-1.gif

Je pa jer da je vsako leto čedalje več ljudi--letos menda pričakujejo 20 do 30 tavžnt ljudi---

Mi bodo vso mojo zemljo potacal
10.gif

Drugače pa vidiš vse sorte ljudi... eni so prav prisrčni... nabit do konca... mu mal pomagaš, da glih po štirih ne hodi in te on za zahvala celo noč napaja... Res vidiš vse živo..

Drugače pa kultura kr dobro zadovoljiva. Ljudje se kr obnašajo.. lepo...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
evo, problem rešen. suzica bo dvignil svojo anteno in bo precej signala, pa še na njegovi mizi 170x90 lahko prespiš dvignjeno od tal.
grin1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz sem tam vsako leto, ni slaba fešta, fajn je ker je cela dolenjska na kupu in so sami poznani. Drugač je pa res, da je čedalje več folka tam, muzka je v glavnem slabš kot zanič, pa alkohol je težko prešvercat not (ampak se da
smile-1.gif
)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj nej ti povem o dolini. vukojebine k vukojebine. če greš prek kolpe..še kakih 100, 200km naprej maš takih vukojebin brez signala, kjer se koze pasejo pod ročno malo morje. bogu odročni kraji

z mano nisi pil, ker sem bil s svojo družbo..užgal me pa tudi nisi, ker na takih prireditvah precej, precej fino poskrbim za dvig praga tolerance..je preveč iditov kot si ti tam in bi masovki 100% fasal dob..to pa ni več hec

in jebli te oddaljeni slovenci..bl oddaljeni kukr ste okol tvojih koncev sploh ne moreš bit. še v klivlandu si blizje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
teb nimam kaj ukrast...baba je propadla ob teb..otroc bodo smai pobegnili..

btw
a ti res misliš, d ajz ne hodim na te hebacke vukojebinske feste..pivo in cvetje, rok otočec, srečanje mladih v stični, blagoslov motorjev v mirni peci..tut na paradi sem bil..sicer v beogradu, ne v lj...pa se kaj se anjde.

jaz se rad druzim.