jaz se nebi glih strinjal da upokojenci vec ne padajo na fore, kahlu so verjeli dolga leta, konec koncrv so pa tud trenutnega pravljicarja pomagali izvolit.
Padajao, padajo. Kar poglej zadnje volitve.jaz se nebi glih strinjal da upokojenci vec ne padajo na fore, ....
Rupar je patriot in Slovenec, ki mu Slovenstvo, narodna identiteta in podobne stvari zelo veliko pomenijo.Rupar je pač en "poraženec", ki bi rad bil šef...
Seveda pa mi ni jasno, zakaj tol'ko "zanimivega" folka drži z njim. On bo obogatel, vsi ostali pa prst "saj veste kam"...
Zna pa bit podaljšek JJ, ki se do zdaj ni preveč ukvarjal z upokojenci...
Tip je1D10T...
Moje menje, kaj naj...
Vse jasno... Hvala...Dejansko ti ne potegne zakaj sem napisal kar sem? Daj pomisli malo no.
Namig - post #1797 v topicu Planet Golob
Večina upokojencev ni ravno na nivoju retarda ruparja.
Rupar je pokvarjen bluzator, to so še njegovi oziroma SDS-ovi operativci, ki mu pomagajo pri teh shodih, uvideli .Noben?:
Rupar trdi, da je napad na novinarko izmišljen. DNS: Gre za nadaljevanje populističnih manipulacij.
Pavel Rupar je v odzivu na poročanje o agresivnem vedenju nekaterih protestnikov pred RTV-jem zapisal, da so si zaposleni incident "izmislili sami". V društvu novinarjev opozarjajo, da je takšen odziv nadaljevanje "populistične manipulativne retorike".www.rtvslo.si
Človek te ne more resno jemat s takimi objavami
Pa ti si premaknjen, majkemi. Morali bi mu dat nagrado!!!!Kako tak človek, ki ukrade služben denar za kondome! lahko stopi pred ljudi!